Sayfa 232/813 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 6497 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Diğerleri de Tarman Bey'in eline düşse farklı olmazdı.
    üstat sizin kadar olmasa da biz ne zorlular alatonlar gördük vakti geldiğinde kimse piyasanın önünde duramadı
    hayırlısı artık ben daha çömezim ama bi yerden ufaktan toplamaya başlamak lazım gibi geldi bana

bendeki resimde sanki kısa vadeli düşeni kırmış onaya gelmiş görüntüsü var

2. Yok estağfurullah bu birbirinden çok bilme işleri çok boş işler.Bu fiyata kimse kötü yatırım diyemez.Ama valla benim bir buraya has işlem tarzım var anlatsam gülersiniz hayatımda öğrendiğim doğru bildiğim ne varsa tam tersi ile işlem yapıyorum burada.

3. Sıkıntï yok.Hisseyi ne kadar basarlarsa bassïnlar.Sabretmek lazım.Ïhtiyacın olan parayla borsa oynanmaz.Satmazsan hisseyi eninde sonunda değerini bulur.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Yıllık grafikte 3.5 tl lik bir kanal içinde hareket var..Bu kanal 7 tl nin üstünde hacimle kırılması direk yeni bir 3.5 tl lik kanal yaratır..ister fincan kulp yapsın ister kanalın alt bandına tekrar uğrayıp dönsün her türlü 10,5 tl hedefi var bana göre..üstünü bilmem..yukarı potansiyelini düşünerek ufak ufak alıp turşusunu kuruyorum..bakalım Nuhcm gibi uyuz mu göreceğiz..y.t.d.
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

.

Soru ;

Çemtaş'ın elinde bulunan BUÇİM hisselerini Çemtaş borsada satmaya kalksa,
    -Tarman alabilir mi ? Hukukî midir ?
    -Tarman'in al/a/maması halinde BUÇİM hissesine başka güçlü alıcı çıkar mı ? Çıkmaz ise hisse fiyatı sert düşüş yaşar mı ?

.
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .

Soru ;

Çemtaş'ın elinde bulunan BUÇİM hisselerini Çemtaş borsada satmaya kalksa,
    -Tarman alabilir mi ? Hukukî midir ?
    -Tarman'in al/a/maması halinde BUÇİM hissesine başka güçlü alıcı çıkar mı ? Çıkmaz ise hisse fiyatı sert düşüş yaşar mı ?

.
    Pazara çıkarılan malı isteyen alır. Hukukidir kimse gak guk edemez cok isteyen olursa gelir o alır. Bu kadar net. O mal zaten tarmandan habersiz satışa çıka mazzzz sonuçta adam her yerde yönetimde her şey adamın imzasından geçiyor. Kendisi almak için musait değilse zaten satışı ileri bir tarihte yapar ve yine kendi alır. Heee baskasıda illa ben alacağım derse (Kİ demez) o zaman tahtada savas başlar. Aslında bize en cok o yarar ama nerdeeee;))))

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Pazara çıkarılan malı isteyen alır. Hukukidir kimse gak guk edemez cok isteyen olursa gelir o alır. Bu kadar net. O mal zaten tarmandan habersiz satışa çıka mazzzz sonuçta adam her yerde yönetimde her şey adamın imzasından geçiyor. Kendisi almak için musait değilse zaten satışı ileri bir tarihte yapar ve yine kendi alır. Heee baskasıda illa ben alacağım derse (Kİ demez) o zaman tahtada savas başlar. Aslında bize en cok o yarar ama nerdeeee;))))
    Neden öyle diyorsun milli piyango dan her sene üstüste 24 ikramiye bana vursun tarmanda gençlik aşısı yaptırsın ozamam savaşı başlatır küçük yatırımcıyı ihya eder sonundaysa savaşı kaybederim [emoji6]

8. Geçen yıl Cemtaş'ın elindeki BUCİM hisselerini satacaklarını kamuoyuna bildiren zevat fiyat 6.5 TL'lerdeyken hisseleri yılbaşına kadar en iyi fiyattan satacaklarını söylediler.Yani 6.50 TL leri beğenmediler.Ve sonra o fiyatı beğenmeyen zevat hisseyi bu fiyatlara düşürüp hala süründürüyorlar.
    Bunu yapmalarında aslında tek amaç yok.Birincisi senedi sürekli baskılayarak piyasada tek lot kalmamacasına milletin elinden almak istiyorlar.
    Şimdi bir düşünün; BUCİM, kendi fabrikası,Cemtaş hissesi,Roda hissesi ve diğer bağlı ortaklıklarla muazzam bir değer üzerinde oturuyor ama tüm bunlardan yılda elde ettiği kar tam bir komedi.Bu yatırım değer kazanç anlamında iktisat kuralı ile bağdaşır mı?
    Ve bu yıl BUCİM yetkilisi bu durumun sürdürülemez olduğunu söylemedi mi? Bakın faaliyet raporuna;geçen yıllar ihracat yapan BUCİM ihracata da son vermiş.
    Öyle görünüyor ki;fabrika bu beceriksiz ve köhne insanlarla hiçbir yere varamaz.
    İşte biz de zaten uzun süredir aklın yolu olan fabrikanın satılma olasılığından bu nedenle söz ediyoruz.Olması gereken bu.Ve bu işler de öyle pat diye olmuyor.
    Burada kimseye satılacak diye bir iddiada ben dahil kimsenin bulunmaması gerekir ama olması gerekenin bu olduğunu herkes söyler.
    Çimento hisselerini borsadan toplayarak fabrikaya sahip olan bir profesyonelin de şayet böyle bir durum varsa elinde hisse tutan yatırımcıları inleteceği açıktır.
    Cemtaş'ın elindeki BUCİM hisselerini fiyat düşük bahanesiyle satmamalarının sebebi; bu hisseleri bir takım bahanelerle kendilerinin alacağı sebebiyledir.Aksini düşünmek saflık olur.
    Kısacası, Cemtaş ve BUCİM de son iki yıldır yazılan ve oynanan senaryolar dehşet vericidir.
    Şimdi örneğin;Tarman'a gidip "ya şu Cemtaş'ın elindeki BUCİM hisselerini 8 TL den bana ver" deseniz sopayla kovalarlar adamı.
    Bir Roda'nın değerleme ve satışında yaptıkları oyunları gördükten sonra bunlardan her türlü numara beklemek asla yanlış düşünce olmaz.

Sayfa 232/813 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •