Sayfa 2323/2495 İlkİlk ... 1323182322232273231323212322232323242325233323732423 ... SonSon
Arama sonucu : 19958 madde; 18,577 - 18,584 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Şahimerdan Budanır
    @SahimerdanBudan
    ·
    19s
    Bir Müslümanın CHP’ye oy vermesi normal bir durum değil…
    O Chp, Halifeliği geri getirirse ne yapacaksınız bakalım?

2. Solcu Gazete
    @solcugazete60
    ·
    9d
    Daha önce koğuşunda baygın bulunan Ayşe Barım’ın tutukluluğuna devam kararı verildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Estağfurullah abi. Hiç merak etmeyiniz, kızınız istediği yere girer, bu dönem giremese bile istediği okula geçiş yapar. O birincilikler iptal edilir. Çok tebrikler, çok iyi puan almış.
    çok sağolasın selanikli gardaşım olur olmaz nasip kısmet ama torpil almış başını gitmiş ben bunlara yıllarca oy verdim bri menfaat için değil yanlış anlaşılmasın son iki seçim hariç bu kadar liyakatsizlik bu kadar kayırmacalık gençlerimiz çok umutsuz abi kim gelir yerine nasıl düzelir bilmem emme bu hükümet çok bilem durdu abi sahte diplamalı adama imamoğlunu görevden aldırmışlar şaka gibi)))

4.  Alıntı Originally Posted by yıkıkkentli54 Yazıyı Oku
    çok sağolasın selanikli gardaşım olur olmaz nasip kısmet ama torpil almış başını gitmiş ben bunlara yıllarca oy verdim bri menfaat için değil yanlış anlaşılmasın son iki seçim hariç bu kadar liyakatsizlik bu kadar kayırmacalık gençlerimiz çok umutsuz abi kim gelir yerine nasıl düzelir bilmem emme bu hükümet çok bilem durdu abi sahte diplamalı adama imamoğlunu görevden aldırmışlar şaka gibi)))

5. "Çok utanıyorum," dedi adam.

"Utanıyorsan sorun yok, çıkabilirsin," dedi Tanrı.

Adam şaşkınlıkla sordu: "Cehennem dedikleri bu kadar mı?"

"Utanmayı biliyorsan, bu kadar" dedi, Tanrı.

6. lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    8d

Yorum hesabı
    CHP Lideri Özgür Özel: Türkiye'nin gündemini belirleyecek çok önemli bilgiyi açıklayacağız.

7. 3. Dünya Savaşı
    @ww3mediaa
    ·
    2s
    🚨#SONDAKİKA

ABD’nin Georgia bölgesindeki Fort Stewart üssüne saldırı düzenlendi.

5 ABD askeri silahla vuruldu.

-WSJ

8. Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    5 Ağu
    Müsavat Dervişoğlu: “Ortak cumhurbaşkanı adayında birleşmeliyiz.”
    Akp'li. Davutoğlu, Babacan da Akp'li. Chp içinde de tonla Akp'li var. Ama Bahçeli ve Erbakan Akp'li değiller.

Sayfa 2323/2495 İlkİlk ... 1323182322232273231323212322232323242325233323732423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •