Sayfa 233/467 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Master_Gamer Yazıyı Oku
    1,50/1,40/1,30 kademelerin de alıcı olarak bekliyorum.Temennim düşmemesi ama olur ya düşerse falan.
    Oraya gelmesi imkansız şuan genede bekleyin 😉

Eğer bugün 1.70 ve üstü kapatmassa 1.65 1.66 kapanış beklemekteyim bakalım ne yapacak bizim aç gözlü çakallar...😉

Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Bakalım bu sefer şirket ne uyduracak,. wc. ler tıkandı üretim aksadı vs. gibi haber gelirmi gelir.

ytd. değildir.
    Öyle haber değilde şöyle olabilir Hilton Hotele yatılı kalmak yemek içmek sıçmak her türlü eğlence gidiş geliş taksi vb..giderleri gösterecekler,😬😬onlar her türlü oyun yaparlar...lisans ücretleri danışma giderleri hammadde alımı maliyeti, faiz giderleri yakıt giderleri vb....bunlar herşeyi yaparlar normal karşılıyoruz artık...

sürpriz yaparmı ?? Hiç yapmadiki...😉🤣

Al sat tut tavsiyesi asla değildir..!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Öyle haber değilde şöyle olabilir Hilton Hotele yatılı kalmak yemek içmek sıçmak her türlü eğlence gidiş geliş taksi vb..giderleri gösterecekler,😬😬onlar her türlü oyun yaparlar...lisans ücretleri danışma giderleri hammadde alımı maliyeti, faiz giderleri yakıt giderleri vb....bunlar herşeyi yaparlar normal karşılıyoruz artık...

sürpriz yaparmı ?? Hiç yapmadiki...😉🤣

Al sat tut tavsiyesi asla değildir..!!!!
    Çok haklısın kardeşim, yarın belki yine ufaktan bir düşüş, derler ki bahşiş de vermiştik, onları düştük vs. vs.
    Yalnız haram para illa çıkar, haram haramdır, bu maddi de olabilir, manevi de,. Eğer gerçekten bu işleri , blanço vb. sabunlamaya ortak olanlar varsa 7 ceddinden çıkana kadar çıkar.. Bize büyüklerimiz böyle öğretti..

ytd. değildir. sürpriz dediğin şey tavan olmalı maalesef kitabında yazmıyor.
    Son düzenleme : mls35; 10-09-2019 saat: 19:32.

5. Ticarette çok basit bir kural var. Para, mal alırken kazanılır. Tire ne yapıyor? Malı alırken karı ilişkili tarafa bırakıyor.
    Danışmanlık, yönetim giderleri vs bu hortumlama devam ediyor.
    Tire bu piyasada bu şartlarda ve ciroda yıllık 200 milyon kar yazma potansiyeline sahip bir şirket ve benim gözümde de piyasa değeri 1.5 milyar TL..

Hisse ederini varın siz hesaplayın.

Mondi isterse Tire'yi ihracat şampiyonu bile yapabilir. Bakın sadece iç pazar ile bu durum gene karlı...

Umarım şikayetler veya bir açık verirler ve kayyum atanır.

O zaman ak kara görülür. Doğru yatırım sabırla kazandırır. Adalette elbet bir gün tecelli eder.

Hedeflere devam...

Yatırım Tavsiyesi Değildir...

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Ticarette çok basit bir kural var. Para, mal alırken kazanılır. Tire ne yapıyor? Malı alırken karı ilişkili tarafa bırakıyor.
    Tire bu piyasada bu şartlarda ve ciroda yıllık 200 milyon kar yazma potansiyeline sahip bir şirket ve benim gözümde de piyasa değeri 1.5 milyar TL..

Mondi isterse Tire'yi ihracat şampiyonu bile yapabilir. Bakın sadece iç pazar ile bu durum gene karlı...

O zaman ak kara görülür. Doğru yatırım sabırla kazandırır. Adalette elbet bir gün tecelli eder.

Hedeflere devam...

al.sat yapmadık gitti geldi 1.63 verdik sinirle .1.59dedi aldık 1.63 sattık toplamda bugüne kadar 1 ayda 5000 cebe koyduk .gelirse 1.58 civarı yollarımız keşişir.kalanlara bol şans bol kazanç olsun.psdtc ye kapağı attık yeni kapımız orası artık

7.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Ticarette çok basit bir kural var. Para, mal alırken kazanılır. Tire ne yapıyor? Malı alırken karı ilişkili tarafa bırakıyor.

Hedeflere devam...

Doğru yazı kardeşim …. Başka söze gerek yok.
    200 milyon az. Ciroya göre 400 yapabilir. Ama kayyum gelirse düzelir.
    ytd. değildir.

Sürekli böyle gerçekleri yetkililere bildirelim ve sosyal medyada dile getirelim herzaman hiç bıkmadan...İnan’ın bunlar bu tür söylemlerden rahatsız oluyorlar ve olacaklar...!!!
    herkese bağlı,birlik olalım...bu söylemleri hep dile getirelimki ne yapacaklarsalar yapsınlar biran önce,,ya yetkililer yada kendileri....gerçek şirket değerine getirsinler.....!!!!!!
    Ters tepecek konuşmalardan vaz geçelim derim 🤔😉

Saygılar...,

Sayfa 233/467 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •