Bu değerli konut vergisinin arkasından herkesi kasnaklayacak bir yasa çıkabilir.5 milyona binde 3.Seneye 1 milyona binde 3 yapabilirler. Böyle böyle tüm halkı kasnaklayabilirler
Bu değerli konut vergisinin arkasından herkesi kasnaklayacak bir yasa çıkabilir.5 milyona binde 3.Seneye 1 milyona binde 3 yapabilirler. Böyle böyle tüm halkı kasnaklayabilirler
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Daha çok kazanandan daha çok vergi alırsın..tarifeni ilan edersin.razi gelen ona göre bu ülkede çalışır kazanır öder. ya da gider. eskiden alınmış ya da babadan dededen kalma evin objektif kistaslarla belirlenemeyen uyduruk değerleri üzerinden üç dört defa vergi almak tam da Deli Dumrul işidir ve bu yönetim mantığına da uyar...
Son düzenleme : BORA YAŞAR; 19-12-2019 saat: 19:50.
Popülist bir yaklaşımla arkana zengin nefretini alarak vergi salmak bir hukuk devletine yakışmaz...
Kurt gelmiş suyun başına kendisinden daha aşağıda su içen kuzuya pis kuzu benim suyumu bulandırdın ben seni yicem.Kuzu ya su yukardan aşağı akıyor ilk sen içiyorsun ben nasıl senin suyunu bulandırırım falan filan)))) Sonuç değimez, bence bu deli dumrul vergisi genele sirayet eder yakında.Değişen oranlarda herkes öder bu vergiyi.
Yer İmleri