Sayfa 233/439 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
Arama sonucu : 3509 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Alın size bir örnek. Beni yıllardır tanıyan Buraktepe şöyle yazmış:

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Bu trend midir nedir. Yillardir tanirim.

Manipulator birisi. Bos yere gelip yazmaz.

Gsray hissesi 10 tl olacak dedi. Kendi 15 tl den topladi. Hisse 45 tl oldu.

Onlarca ornek var.
    3 Eylül 2025 de 29.30 dan aldığım YKBNK leri 15 Eylül'de 32.50 den verip 12 günde %11 kar elde ettim. Tekrar ful nakitteyim.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Alın size bir örnek. Beni yıllardır tanıyan Buraktepe şöyle yazmış:
    Ters İntikatör olduğunda herkes hemfikir

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Ters İntikatör olduğunda herkes hemfikir
    İyi dedin, aynen öyle, veya da öyle olduğuna inanıyor millet. Eh, borsanın temel kuralı Caveat Emptor ' dur. OYUN TEORİSİ ve POKER her daim bu ortamda geçerlidir. Artık para nasıl ve hangi strateji ile kazanılacaksa o stratejiye uygun davranmak zorundayız. İster temelci ol ister teknikçi, oyun teorisini uygulamak zorundasın.

Millet benim ters indikatör olduğuma inanıyorsa taktiğimi buna uygun şekilde değiştirmek hiç zor değil, belki de çoktan değiştirmişimdir ne dersin?
    3 Eylül 2025 de 29.30 dan aldığım YKBNK leri 15 Eylül'de 32.50 den verip 12 günde %11 kar elde ettim. Tekrar ful nakitteyim.

EREGL son 30 dk takası, BofA en iyi satıcıyken alış tarafına geçti ve tahtaya yeşil yaktırdı!

5.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Doğru dedin Mathias. BİST'teki 8 milyon katılımcının 7 milyon 900 bininin yani %99 unun bilinçsiz yani cahil yatırımcı olduğunu hep söylüyorum. İşte bu yüzden bir kaç kurumun hakimiyeti altında burası çünkü cebi boşaltılabilecek potansiyeli kitle %99 gibi ve anırmal büyük. Kurumsal yatırımcıların etkin olmaması bunlar için büyük avantaj.

Öte yandan takas analizi BİST'in KY'lara bir kıyağıdır. Başka borsalarda böyle bir olanak yok, sadece BİST'e özgü bu. BY'ler takas analizinden hiç bir fayda sağlanamayacağını bilir ve ona hiç bakmazlar. KY'ler çok uyanık olduğu için takasları didik didik ederler, kendilerine göre takas analizinden muhteşem sonuçlar çıkarırlar ama bunların hiç bir değeri olmadığının farkında değiller. İşte bu yüzden taksalar manipülasyon aracına dönüşmüştür. Hiç tavsiye etmem.
    Takas ları didik didik etmek ayrı birşeydir onları okumak anlamak ve görmek ayrı birşeydir. Herkes burada MITTAL milyon milyon satarken ve tahta nisbeten diri dururken "satış bitsin siz o zaman düşüşü göreceksiniz" demiştim.
    Bu tabi dalga konusu olmuş idi. Halbuki tahtada satış yapan MITTAL bile değildi. MITTAL satışı çoktan tamam lamış bu lotların el değişimi için tahta ısrarla 2.20 dolarlarda dolandırılıyordu. Ne zaman satış bitti dimdirek dalışa geçirdiler zaten tahtayı da.
    Bunu o zaman burada dilim döndüğünce anlattım. Dalga küfür hakaret falan tabi gırla.

Takaslar herkese açıktır ama o veriyi herkes okuyamaz okuduğunu da anlayamaz yorumlayamaz. Çünkü işin arka planını pek az adam bilir.

2022 2023 de önce yabancı sonra ortağı mittal in 600 700M lotu tahtaya indi. Halka açıklığın 3 de 1 i. Bu lotlar belli ellerde konsolide edilmeden ciddi bir trend olmaz.
    Bu mallar emeklilik fonları borsa fonları cart curt da park ettirildi. Bir kısım KY ile kendini BY sanan açıkgöz ky ye ittirildi. Bunları bir kısmı stop oldu bir kısmı oluyor tahta da başıboşluk hakim.
    Bu bazı oyuncuların dikkatini çeker istedikleri gibi çek bırak yaparlar ama belli range ler dahilinde. Mesela 2 doların üstüne sürerse kafasına mal yiyeceğini bilir. Git geller ile zaman geçirirler. TA dediğinde zaten aslında maliyetlenme noktalarıdır.
    Bunun zamana ve enflasyona yedirilmiş hali ile de bakanları vardır TA ya.

6. Niye 5 vakit namaz kılıyor peki amacı ne farklı görünüp bazı gurupları manipüle mi ediyor.

Bu eşleşme takasına rağmen nasıl 6 krş aşağıdan eşleşir anlamak mümkün değil, ben yukarıdan eşleşmesini bekliyordum, KRDMD +%1.8 prim yaptığı günü negatif kapattı!

8. Bir diğer konu da borsa çok yüksek oranda robotlara teslim. Bunu borsayı biraz alıcı gözle izleyen herkes zaten fark eder.
    Misal bugün borsa kapanışa yakın alım gelirken eregl 47.60.62 de ısrarla geçirmediler. Geçse yeşil yakacak idi. Geçirmediler. Burada robot devreye girdi. Borsa son dk larda 0.50 0.60 daha atak yaparken ısrarla!!! geçirmediler. Kapanışıda yine 6 kademe aşağıdan yaptılar.
    Yarın çok terso bir durum olmazsa eregl de bir çek bırak yapacaklar gibi gözüküyor. Tabi en büyük satıcı yine BOFA olacak.

Sayfa 233/439 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •