mipazdan sermayemin yarısı ile %18 kazanıp dinlenme sürecinin sonlarına yaklaşmış olan banviti 21,04 ten maliyet yaptım...umarım ayağım uğurlu gelir dostlar....
mipazdan sermayemin yarısı ile %18 kazanıp dinlenme sürecinin sonlarına yaklaşmış olan banviti 21,04 ten maliyet yaptım...umarım ayağım uğurlu gelir dostlar....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
banvitte işlem hacmi ilk seans 3,6 milyon tl olmuş...bu şekliyle gün sonunda ancak 6-7 milyon tl işlem hacmi yapmış olacak...geçmişte bu hissede 8-10 milyon tl işlem hacmi aralıklarının alış eşiği olduğunu söylemiştik...işte bu gün hisse bu eşiktedir...bu eşikte olan her hisse gün içinde yukarı doğru bir atraksiyon yapma potansiyeli taşımaktadır...
bu sabah bu hisseden yaklaşık 4-5 gündür çıktığımı söylemiştim...işte gördüğünüz gibi dostlar %50 sermayem ile yine aranızdayım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
%50 banvit , %50 de kronttayım...ama horoz ölür gözü çöplükte kalır misali bir gözüm de hala gentaşta,ulusede ,aselsanda,mipazda,alkada,sasada,jantsda....:kahka h:
borsada kazanmak için çok gözünüzün olması şart dostlar...bir iki hisseye mahkum olmamak açısından....:)
ama dikkat ederseniz gözümün olduğu hisseler kaliteli hisselerdir...bir tek aralarında mipazda risk vardır...mipazda riskin büyüklüğü kadar kazanç ihtimali de vardır...onun dışındakiler uygun yerlerinden (düzeltmesini tamamlamış sonra da çıkma eğilimine girdiği vakitlerde ) girmekte bir behis yoktur...ha bu aralar sasa da çok çıktı ona da bir şey diyemem ama onda da orta ve uzunda çok umutvarım...
Çok gözlü olmak konusuna katılıyorum ama ben hayatımın hatasını yapıp tüm sermayemi buraya attım. 23.1 maliyetle bütün trenlerin kaçmasını izliyorum.
Petkim, pehasus, thy banvitte olduğum surece elimden kacan hisseler. Artik iki tavandan aşağısı kurtarmaz benim kar zararimmi
dostum banvit en yüksek fiyatını 2018 temuz ağustos aylarında görecek...bu karları yapmaya devam ettiği taktirde 7-8 ay tutarak %100 kazanma ihtimaliniz olur...şu anda bilançolar satın alınmaya başlanmamış o yüzden de ak ve kara hep karışık...yakın zamanda dördüncü çeyrekler satın alınmaya başlanacak..o vakit banvitimizin nasıl da kartallaşacağını hep birlikte göreceğiz...
Geçen gün bilançosunu yeniden degerlendirdim banvitin. İhracat gelirlerinde %100 lük büyüme var. Sanırım brezilyalı sirket avrupadaki bağlantıları sayesinde bu rakamlara ulasabiliyor. Kur şu an negatif etkiliyor ama ihracat kalemi bu tempoda büyümeye devam ederse banvitin önü çok açık olur.
Banvit ile ilgili yegane endisem ise halka açıklığının küçük olması dolayısıyla derinliğinin az olmasi ve spekülatörlerin yada fonların çok kolay oynatabilmesi.
Onun dışında sirkete güvenim zaten tam. Sadece borsada işlem gören paylarının fiyatlanmasi birkac kişinin elinde.
Yer İmleri