Şişe bu hafta tavan yaptı emmi
Tarih yazmaz bunu
Aha buraya yazayım burda dursun; Yarın trump da Putin de cuma namazı na yetişirler istanbul yarın hareketli olacak. Saygılarımla
Siz Satım Ben Alım Görüyorum | Gürkan Altınçekiç MARBAŞ..... Piyasadan mal çekildi.... ....yarın endeks yükselerek açılacacak...Kırmızı endeks olmayacak.........diyor.............buyur burdan yak şimdi de
https://www.youtube.com/watch?v=eqp8p5V7UkA
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Hindistan'a yapılan ihracat 1,5 milyar civarında, yapılan ithalat ise 8 milyar dolar civarında imiş. Pakistan'ın sopasını yiyince ne yapacaklarını şaşırdılar galiba. bizim orada yatırımımız varsa, onlarında var. borsada satış onlardan diye söylenti var....
çok da lazım bir ülke değil... onların gazı ile bangladeş, pakistan, endonezya, malezya v.b. ticarette ziyadesiyle yerleri dolar...
sen o kus kafaliya soyle....
deki olum....borsada bir mal satilmissa....birileride bu mali almissa....BU NE ALIMDIR....NEDE SATIMDIR...FIX BIRSEYDIR...
DEKI....misal....
SISE yi dipte almiyor....TAVANA cakip....orada tonla mal veriyor....biride o mali aliyor...BU NE ALIMDIR....NEDE SATIMDIR...SERMAYE TRANSFERIDIR.....
DEKI ONA....kuzu ocak ayinda yazdi....2024 de....3500 sirket KONKORDOTO ilan etti....2025 de bu rakkam 7000 olur....ve borsa coker....konkordoto ilan edecek bir sirketin malini almissan....sende konkordoto ilan edersin....ALIK DIYOR.....BU SERMAYE TRANSFERLERI ILE....KONKORDOTO onleniyor....bi dusun SISE konkordoto ilan ederse ne olur.....
bu gaddin cehaleti soymam....NORMAL DEEL MI USAGLAR.....
XU030 HAZIRAN//XU100![]()
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Yer İmleri