Sayfa 233/359 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Türk havacılık şirketine Hindistan'dan sert yaptırım! '250 milyon dolardan fazla yatırım yapmıştık'
    Hindistan Sivil Havacılık Bakanlığı, ülkede bulunan havalimanlarında yer hizmeti veren Çelebi Hava Servisi'nin güvenlik izinleri iptal etti. Şirket tarafından yapılan açıklamada, talimatların iptali yönünde ilgili tüm idari ve hukuki yollara başvuracaklarını açıkladı.
    pakistana olan destegimiz.....baska seylerede gebe....bu konuda ne bulursan yaz....ONEMLI.

ambargolar surer....hava sahasi yasagi gibi.....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    en anlamadigim....SISE deki....SERMAYE TRANSFERI idi....otekileri anlamam kolaydi.....
    Merhaba, ŞİŞE deki sermaye transferinin nereye yapıldığını düşünüyorsunuz?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Şişe bu hafta tavan yaptı emmi

Tarih yazmaz bunu

4. Cool

Aha buraya yazayım burda dursun; Yarın trump da Putin de cuma namazı na yetişirler istanbul yarın hareketli olacak. Saygılarımla

Siz Satım Ben Alım Görüyorum | Gürkan Altınçekiç MARBAŞ..... Piyasadan mal çekildi.... ....yarın endeks yükselerek açılacacak...Kırmızı endeks olmayacak.........diyor.............buyur burdan yak şimdi de

https://www.youtube.com/watch?v=eqp8p5V7UkA
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Hindistan'a yapılan ihracat 1,5 milyar civarında, yapılan ithalat ise 8 milyar dolar civarında imiş. Pakistan'ın sopasını yiyince ne yapacaklarını şaşırdılar galiba. bizim orada yatırımımız varsa, onlarında var. borsada satış onlardan diye söylenti var....

çok da lazım bir ülke değil... onların gazı ile bangladeş, pakistan, endonezya, malezya v.b. ticarette ziyadesiyle yerleri dolar...

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Siz Satım Ben Alım Görüyorum | Gürkan Altınçekiç MARBAŞ..... Piyasadan mal çekildi.... ....yarın endeks yükselerek açılacacak...Kırmızı endeks olmayacak.........diyor.............buyur burdan yak şimdi de

https://www.youtube.com/watch?v=eqp8p5V7UkA
    sen o kus kafaliya soyle....

deki olum....borsada bir mal satilmissa....birileride bu mali almissa....BU NE ALIMDIR....NEDE SATIMDIR...FIX BIRSEYDIR...

DEKI....misal....

SISE yi dipte almiyor....TAVANA cakip....orada tonla mal veriyor....biride o mali aliyor...BU NE ALIMDIR....NEDE SATIMDIR...SERMAYE TRANSFERIDIR.....

DEKI ONA....kuzu ocak ayinda yazdi....2024 de....3500 sirket KONKORDOTO ilan etti....2025 de bu rakkam 7000 olur....ve borsa coker....konkordoto ilan edecek bir sirketin malini almissan....sende konkordoto ilan edersin....ALIK DIYOR.....BU SERMAYE TRANSFERLERI ILE....KONKORDOTO onleniyor....bi dusun SISE konkordoto ilan ederse ne olur.....

bu gaddin cehaleti soymam....NORMAL DEEL MI USAGLAR.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,462
    XU030 HAZIRAN//XU100
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 233/359 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları