Sayfa 234/964 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Temennimiz o yonde... Ama kusura bakma sirketin kotu yonetilmesine gm lerinin icradan ucuza gitmemesi icin hukuki mucadele edenlere karsi sen birseyler soylerken serbest biz sana siyleyince ben ne dedim...

Ben her iki arkadaslada irtibat kurdum... Bak yazilanlari okumuyorsun. Fikir ayriliklarimiz olabilir ama isimlerini de numaralarida bende kayitli... Yani gorustugum msjlastigim kisiye sen kimsin diye niye sorayim...

Seni de inan hic merak etmiyorum. Patron adami olman ya da olmaman da beni ilgilendirmiyor...

Hem her yazdigin yazida yok olusum yok frecell dersen bana soz hakki dogar ve cvp veririm. Kusura bakma oyle klavyeden yazayim sallayayim yok. Ispatlayacaksin.

Bizde sirket batsin istemiyoruz bizim hukuki mucadelemizi bile anlamamissiniz...

Zamaninda gruba girip cikmissin yok bos islermis yok bilmem neymis... Sen inanmamis olabilirsin inanip mucadele edenlere saygi gostereceksin. Ha eger ismini cismini de verirsen gruptan niye ciktigini da anlariz ...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : frecell1998; 05-08-2017 saat: 22:33.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Ha ha ha valla mi hocam cok mutlu olurum... Ama bir sey tutturamazsan 250 kisi de sana ne guzel tazminat davasi acar nasilsa alistik bir eksik dava bir fazla dava fark etmez...

Bak anlamadigin konu su burada toplanmis kisiler sirket aleyhine fesih ve gk davalari acmis kisiler. Butun belgeler mahkeme dosyamizda mevcut ve her davaya mudahil olan bu evraklari gorebilir...

Hadi memnun olurum sirkete karsi dava acamiyorsun bakalim bize acabilecek misin???

Ha ha ha bende sana gülüyorum 250 kişi spk ya dava açamıyor da bana açacak çok korktum. Siz oyalayın milleti boş işlerle yukardaki yazında spk ya dava açmanında önünü kesmişin zaten avukat a destek atıp gülüyorum size ha ha ha açtığınız her dava doğruy du sonuç aldınızda spk ya açmak doğru değil algısı yapıyorsunuz. 250 kişi mahkeme grubuda olsa halka açık bir şirketin kapta paylaşmadan bilgileri dediğim gubi paylaşmak suçtur sorun avukatınıza sonra spk 250 kişiye ceza keserse gülersiniz yine ben sizi mürit lik etmiyorum diye sizin grup halka açık şirket hakkında bilgileri benden önce öğrenecek öylemi ne malum içinizde manipülasyon, spekülasyon yapanların olmadığı

3. Canim kardesim kanitlari mahkeme toplar... Ve mudahil olanlarda dava ile gelismeleri uyap ve dosyadan gorebilir. Gorebilir ki davada iddiada bulunsun savunmasini yapsin. Bu da dunyanin hic bir yerinde suc degildir. Ha kap ta yayimlanmamasi bizim sucumuz degil cok savundugun sirket yonetiminin gorevi...

Spk ya dava konusuna gelince hangi avukata sorarsan hukuki surec bitmeden karar cikmaz der...

Hayirdir hem elestirip hem spk ya dava acin demek tezat degil mi??? Hani grup bos isler yapiyordu.

Hani sen bizi dava ediyordun sen ac ilerleyen zamanda biz mudahil oluruz. Hadi bakalim biz tasin altina vucudumuzu koymusuz sen sadece elini koy...

Hem bizim avukatimizi da begenmiyorsun baska bir avukatla davayi ac bak ileride biz de mudahil olarak destek veririz

4. Bak nasil okuyorsun bilmiyorum. Bak yine soyluyorum biz gaza gelmeyiz o senaryolar 2-3 sene once burada oynandi karnimiz tok.

Hukuki surec devam ederken tazminat sartlari olusmadigindan dava acsan dahi su anda bir sey kazanamazsin.

Ama danistay ve diger hukuki sureci spk kaybeder bizim de tazminat hakkimiz dogar onunda belli sartlari var. Daha hukuki surec bitmeden nasil dava acarsin. Spk demez mi dava devam ediyor ben daha kaybetmedim demez mi??

Yapma hocam bak biz ne gazla calisiyoruz ne de lpg ile. Hukuki arastirmalarimizi yapiyoruz danisiyoruz arkadaslarla tartisiyoruz karar veriyor ve uyguluyoruz.

Yoksa sayin unut beni buradan gaz verdi aman hemen gidelim dava acacak ne toyluktayiz ne de olusumdaki arkadaslar gaza gelecek kadar tecrubesiz degiller...

Onun icin diyorum komik oluyorsunuz biz bunu goruseli halledeli aylar oldu...

5. Ama sen yine de ben acarim diyorsan helal olsun deriz.. Ve destekleriz buyurun sayin unut beni... Laf degil icraata bekleriz

6. unutbeni

sen kendi yazında ''selamunaleykum'' yani beni kullandığın için cevap verdim...yanlış anlaşılma olmasın..benim grupla evet bi bağım artık yok..ama beni sen veya bi başkası adımı kullanarak veya ikili konuşmalarıma işaret göstererek bu tartışmaya ceksin istemiyorum.

veya gruptan biri gelip keyfine göre bana sallamasın..

ben bu tartışmada YOKUM.. taraf değilim...HA HAKSIZ BİR ŞEKİLDE YAZANA CEVABINI VERİRİM..

hiç farketmez, hiç bir şahıs bana haksız yere bulaşamaz...adımı KULLANAMAZ...

öyleki bundan günler önce; doktor grup aleyhine ve grubun avukatına sallıyordu...neyse aradan günler geçti.. adamın birisi çıktı...doktorum halilim falan yok o.c falan yazarak, unutbeni ile selamunaleykum ün aynı şahıs olduğunu doktor gelecek i.p numarasından tespit edeceğini İMA EDEN sözler yazacak kadar saçmaladı..sende anladın..hemen anlamanada şaşırdım..çünkü bir zamanlar grupta olduğun hakkaten doğru..ama herşeye vakıf olman şaşırtıcı..

düne kadar doktor özellikle avukata sallıyordu..aradan zaman geçti adam doktordan medet umuyor..neymiş ? unutbeni ile selamunaleykum aynı kişi olduğunu ıspat edecek veya unutbeni nin ben olduğumu ispat edecek..cevap vermedimm..adam anlamıyor..her türlü ısrarıma rağmen anlamıyor..üstelik o.ç diyor..

yazık yazık...

ban ne diyorum....''unutbeni'' yukarıda anlattığım olay; KİŞİSEL BİR OLAY MESELA...ne yaptığını bilmezin biri..ama 3 kişi yüzünden GRUP gereksiz dir ayakbağıdır diyemem..

açık ve net yazdım...BEN GRUBUN KARŞISINDA DA DEĞİLİM ARTIK YANINDADA DEĞİLİM...BENİ bu konulara ÇEKME..boşver

7. nete daha yeni giriyorum da ,biz frecell ile de diğer arkadaşlarla da görüşen insanlarız.bazen gruba saygım olur bu görüşlerimi dile getirmem grupta o ayrı bir şey ama 'unut beni denen şahsiyet'ben bu hissede 5 senedir varım.senin niyetin gidişatın zaten belli yok ky grubunu tehdit(şikayet etme) yok ky yöneticilerine çamur atma,arkadaş sen kimsin ,biz birbirimizi biliyoruz bu arkadaşlarla telefon numaramızda var birbirimizde ama seni bilmiyoruz sen yeni damladın buraya ve tam bir fitneci gibi hareket ediyorsun,kimsin sen?

8. unut beni gibileri gördükçe inanın korkuyorum arkadaşlar ,böyle adamların tersine hareket etme hissiyatı doğar genelde psikolojik olarak.şu an şikayet vs etmeyin şirket düze çıkacak dedikçe huylanıyorum bu adamdan ve her şeyi akışına bırakırsak bu adamın dediğini yaparsak çok fena olacak gibi geliyor.1 aylık adam çıkmış neler diyor ,sen kimsin?

Sayfa 234/964 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •