Sn Karagöz , elbette sermaye artışı için genel kurulu beklemeye gerek yok . Bunu kastetmiyorum ki ! Benim şirket hakkında beklentimi dile getirmeye çalışıyorum sadece . Bakmışsınız 5 dk sonra haberi çakmışlar bilmem şu kadar diye o ayrı mevzu .
Anlaşamadığımız konu ,kayıtlı sermaye tavanı konusu . Tekrar ediyorum , şu anki mevcut k.s.tavanı dahi sermaye artımı yapmalarına engel değil.(5 yılda bir tavanı arttırım zorunluluğunu dikkate dahi almıyorum)
Benim kafam hala 2013 sonunda açıklanıp gerçekleşmeyen % 350 bedelsizde . Şirketin bu seneki performansına bakıp durum değerlendirmesi yaptığımda ,bir vizyon ortaya koyup -vergi yükümlülüğünden de bertaraf olmak için - 2021 g.k. da gündem maddesi olmasını bekliyorum.Hepsi bundan ibaret .
Salık ve bol kazanç dileklerimle
neden tavan tavan? balon mu cikis
Yerli oto hikayesi var..Bedelsiz beklentisi var.. Karlılığı yüksek, kasası dolu bir şirket..Bfren, Fmizp gibi sektörel benzerlerinin pd/dd oranları 40'larda geziyor. Bu çok geri kalmıştı.2 yıldır baskılayan fonların baskısının kalkması ve şirketin elindeki 106 bin lotun da dün kapışılması sonrasında önünün daha da açıldığını düşünüyorum..İşin teknik boyutunu bilmem.. O iş sevenhill arkadaşta![]()
hisse tavandayken patron satış haberi göndermesi ve satması korkuttu, bu nedenle sattım çıktım, nasip bu kadarmış
Eksilen yok galiba inş yarında devam
Yer İmleri