Yabancının tamamı satışta kol kesip gitmeseler bari Akit gazetesi de manşetten halifeliğin gelmesini istemiş ,bu da olayın tuzu biberi oldu
Yabancının tamamı satışta kol kesip gitmeseler bari Akit gazetesi de manşetten halifeliğin gelmesini istemiş ,bu da olayın tuzu biberi oldu
vakıfbank ve halkbank taban olmadı. Gözlerim yaşardı. Mutmain oldum.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
ilk defa TABAN-VIOP..fotoyu alalım..Hatıra
Erken seçim kararı alınırsa borsa coşar bence...
Vaybe, viop dip oldu.... Bunu da gördük, teşekkürler bu işte parmağı olanlar,
Bilen bilir, borsanın yüzde 2 dahi çıkması yada düşmesine iyi bakmam... 10 eksiyi gördük.....
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
falan filan...
Türkiye'nin 5 yıllık risk primi (CDS) 158 baz puan yükselişle 466'ya çıktı- Bloomberg HT
bıde ıyı yandan fotoya bakalım dıcem ama dıyen yerlerım acıyor.vıop taban gecen sene pıyasalar patladıgında bıle olmamıstı.
Yer İmleri