Sayfa 234/1002 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Ya aslında ben bu poliçeyi aniden kaza falan olur acil ameliyat gerekir devlete gitmeden istediğim hastane ve doktor seçebileyim diye yapmıştım.Şimdiye kadar da bir kez kullandım.Bu ömür boyu yenilemeyi bilmiyordum ,baya bonus oldu.

2. Extra ucret alamaz zaten bunun garantisini veriyorlar ve teminat daralmasida olmaz 54 yasinda policeniz de 20 sefer ayakta tedavi hakkiniz varsa 55 dede ayni sekilde olur ama dedigim gibi hastaliklari muaf tutar.

bu bir tek saglikta yok butun sigortalarda var 1 sene icerisinde 3 sefer arac ile kaza yapin hemen adresinize tek tarafli fes edildigi yazisi gelir
    Butun sigorta sirketleri sozlesmeleri tek tarafli fesh edebilir.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ama omur boyu yenileme garantisinde hicbir hastalik policeden cikarilamiyor. Ama aylik ucreti cok yuksek diye duymustum
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Moruk daha evvel numarasını bile yazmıştım buraya ,eski sayfalarda duruyor.Poliçeyi ona yaptır,yamuk yaparsa dediği dışında bir şey çıkarsa söz ümüğüne beraber çökeriz.))))))))))

Moruk poliçe yaptırmak için emekli olmak şart değil ,tamamlayıcı sigorta çalışanlar için de geçerli.

5. Tmm abi teşekkür gidecem yaptırıcam ona Şimdilik zate eyi gidiyoz şükür Ama zamanla makine yıprancak o kesin

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Extra ucret alamaz zaten bunun garantisini veriyorlar ve teminat daralmasida olmaz 54 yasinda policeniz de 20 sefer ayakta tedavi hakkiniz varsa 55 dede ayni sekilde olur ama dedigim gibi hastaliklari muaf tutar.

bu bir tek saglikta yok butun sigortalarda var 1 sene icerisinde 3 sefer arac ile kaza yapin hemen adresinize tek tarafli fes edildigi yazisi gelir
    Butun sigorta sirketleri sozlesmeleri tek tarafli fesh edebilir.
    sağlık sigortacılığı dolandırıcılığın kibar adıdır..

Bu dolar 9.04 e kendi halinde mi gitti,hükümet mi yol verdi,ve kaça kadar gider fikri olan var mı.Bugün topiğin reytingi düşük,yoksa olay bitti mi.

8. Aynen dediğin gibi oldu o iş

Olay yabancı fabrikatör , kahve zinciri , bilmemne iş kolu vs deki o adamların
    Maliyetlerini düşürme için

Sanayi sitelerinde fabrikaları gez
    Akın akın geliyorlar
    Göçücek olsan niye gelsin

Sayfa 234/1002 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz