Sayfa 233/1002 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Sn bisikletçi tamamlayıcı sigorta zaten özel bir şey,özel şirketler yapar,sgk yı aşan miktarları anlaşmalı özel hastanelerde tedavi olursanız sigorta şirketi öder.

Ama emekliyim dediniz,poliçeye bağlı ömür boyu yenileme işi belli yaş üstü için sıkıntı çıkarabilir belki diye düşünüyorum,onu sormanız lazım.Ben de sgk emeklisiyim yaş 56 yaklaşık 7 yıldır tamamlayıcı sigortam var benim poliçe iki üç yıl önce ömür boyu yenileme garantisi aldı.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ama emekliyim dediniz,poliçeye bağlı ömür boyu yenileme işi belli yaş üstü için sıkıntı çıkarabilir belki diye düşünüyorum,onu sormanız lazım.Ben de sgk emeklisiyim yaş 56 yaklaşık 7 yıldır tamamlayıcı sigortam var benim poliçe iki üç yıl önce ömür boyu yenileme garantisi aldı.
    Size ozelden yaziyorum burayi mesgul etmek istemedim

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O iki üç yıl öncedir
    İki üç yıl sonrada o sigorta şirketine faturalar artık bi kalın gelmeye başlasın bakalım
    Bi yolunu bulup Sistemden atarlar
    Hayalci olmaya çok da gerek yok
    Kar amaçlı bi kuruluş o da sonuçta
    Neticeyi burdan yazarsınız

Moruk benim birader sigortacı,daha evvel yazmıştım,onun ümüğüne çökerim,neticede bu poliçeyi bana anlatan satan o))))))))

6.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    O iki üç yıl öncedir
    İki üç yıl sonrada o sigorta şirketine faturalar artık bi kalın gelmeye başlasın bakalım
    Bi yolunu bulup Sistemden atarlar
    Hayalci olmaya çok da gerek yok
    Kar amaçlı bi kuruluş o da sonuçta
    Neticeyi burdan yazarsınız
    Normal ozel sigortada dediginiz dogru faturalar yuksek gelmeye baslayinca policenizden pahali hastaliklari atiyorlar

Ama omur boyu yenileme garantisinde hicbir hastalik policeden cikarilamiyor. Ama aylik ucreti cok yuksek diye duymustum

7. Burda ince bir nokta var
    Ornek : Seker hastaliginiz var 1 sene icerisinde seker hastaliginizdan dolayi 7 sefer doktora gittiniz gelecek sene policeniz omur boyu yenilenme garantisinden dolayi yenilenir ama Seker hastaligini muaf tutabilir .
    bu ince nokta butun yastaki policeler icin gecerli aslinda
    35 yasinda bir insan 5 yil ust uste police yatirdigini farzedelim 5. sene akciger sorunundan cokca hastahaneye gitti ise 6. yil sigortayi yenilerken akciger muaf tututalabilir

kisaca: sigorta sirketi zarar ettigi yerden sizi muaf tutar zarar etmedigi surece yenilemeye devam eder ister 55 ister 35 olun

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    SGK dan emekliyim yani oradan SGK dan sigortaliyiz

Simdi gidip tamamlayici sigorta yaptiriyorum. 3 sene sonra omur boyu yenileme garantisimi veriyorlar?

Ben omur boyu yenileme garantisinin yalnizca ozel sigortasi olanlara verildigini zannediyordum? Bir hata olmasin?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Eyi o zmn bnm amekliğe az galdı
    Dümenden bi yıl yaparık o tamamlayıcı şeyi
    Sonra zate memlekette her iş tanış vasıtasıyla ya zate
    Yazarım sana. bi şekil beraber giderik abey Senin biladere ))
    Belki bize de bi kıyak geçilir
    Sistemsel

Sayfa 233/1002 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •