Originally Posted by keremalkm Bugün akşama kadar neyi sattı..Kayyumu??! Sn hocam şu anda üstüne bir %2 daha eksi koydu..Yetmedi sattıkça satıyor.Bu satış hayra alamet değil.Fena terste yakalandık bu sefer..
Originally Posted by ALPER Acele etme 10 binden lonklersin Tabanı kaç diye sordum söylemedin ki, herif fena basssssıyı
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Tabanı kaç diye sordum söylemedin ki, herif fena basssssıyı Ne bileyim tabanı durunca anlarız. Herhalde galiba.
Originally Posted by ALPER Ne bileyim tabanı durunca anlarız. Herhalde galiba. 9944 sanırım
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Originally Posted by ALPER Ne bileyim tabanı durunca anlarız. Herhalde galiba. Kesin bişii oldu, ben büüyle satış görmedim
Originally Posted by *Bozkurt Tabanı kaç diye sordum söylemedin ki, herif fena basssssıyı 9943 gibi olması lazım. 9982 anlık.. Yarım saati de beklemedi..Vah benim memleketim vahh.
Originally Posted by suheyl Sn hocam şu anda üstüne bir %2 daha eksi koydu..Yetmedi sattıkça satıyor.Bu satış hayra alamet değil.Fena terste yakalandık bu sefer.. CHP değilde, İŞ 'e kayyum konuşuluyor..
Originally Posted by keremalkm CHP değilde, İŞ 'e kayyum konuşuluyor.. Olay daha büyük. O zaten heybede.
Forum Rules
Yer İmleri