Sayfa 235/531 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Güzel bir hikaye bulmuşsun koçari abi, dilerim bu işten alnının akıyla çıkarsın...

Peki hemen senin aklına gelen soruyu ben sorayım kendime. Ben ne zaman pozisyon açarım bu hikayede...Aslına bakarsan bonibonlarımı başka yerde tutuyorum. Psikolojik savaşı kazandığımda yerimi alacağıma inanıyorum. Bilirsin ben her zaman hikaye peşinde oldum. Her seferinde bir hikayem ya da tutacağım enstrümanın hep bir hikayesi olsun istedim.

Gelişmelerden bizi haberdar etmeyi ihmal etme. Bu kadar yoğun bilgi akışı içinde kaybetmeyelim yönümüzü.

Seni tekrar tebrik etmek isterim.
    Teşekkürler abi
    artık çok daha seçici olmak zorundayız

Olduğu fiyatları hak etmeyen yada mevcut piyasa değeri kendilerine dar gelmeyen uzun yıllarda dar gelmeyecek olan çok hisse var.
    düşmeseler bile aselsan gibi yıllarca zikzak yaparak hareket edebilirler.

hamiş
    elbet yanından geçmeyi düşünmediğimiz hisseleri kast etmiyorum.

Nasip.

2. https://www.hisse.net/topluluk/showt...91#post5268291

Bugün

komşularda vakit geçirdim, aygaz'ın tekniğini sormama verilen cevapla başlayan güzeL bi sohbet oldu
    hisseyi enine boyuna konuştuk.

3. https://www.ensonhaber.com/dunya/par...denetimi-yapti

Paris'te belirli alanlarda gelen alkol yasağı nedeniyle polis, Saint-Martin Nehri kenarında alkol içenleri, nehrin kenarından kaldırdı.

Anayurdunda irtica hortlamış! Laiklik elden gidecek

4. Güzel bir hafta olması dileğimle.

Hayırlı sabahlar, hayırlı işler
    bol ve bereketli kazançlar diliyorum.

5. Analiz- Pay Alım Satım Haberleri (İnfo Yatırım)

- BIMAS – Naspak tarafından 69,82 TL fiyattan 208.000 adet pay alınırken, şirket
    sermayesindeki payı %10,71’e yükseldi.
    - DGKLB – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 100.000 adet pay 2,54 TL fiyattan
    geri alınırken, bugüne kadar şirket sermayesinin %0,0049’una karşılık gelen
    1.717.846 adet pay geri alındı.
    - IEYHO – Işıklar İnşaat tarafından 1,74 – 1,88 TL fiyat aralığından 8.587.265 adet
    pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %5,85’e yükseldi.
    - MEGAP – Yönetim Kurulu Başkanı Eda Özhan tarafından 7,64 – 7,72 TL fiyat aralığından
    57.458 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %36,83’e yükseldi.

- MPARK – Schroders Plc. Tarafından 21,20 TL fiyattan 240.209 adet pay alınırken,
    şirket sermayesindeki payı %5,10’a yükseldi.
    - PSDTC –
    - Roteks Tekstil tarafından 28,04 – 28,34 TL fiyat arlığından 10.000 adet pay satılırken,
    şirket sermayesindeki payı %14,83’e geriledi.
    - Spot Tekstil tarafından 28,06 – 29,50 TL fiyat aralığından 16.000 adet pay satılırken,
    şirket sermayesindeki payı %3,30’a geriledi.
    - SANFM – Süleyman Kabalak tarafından 16,99 – 17,98 TL fiyat arlığından 5.200 adet
    pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %6,31’e yükseldi.
    - TSGYO – Yatırım Finansman tarafından 5,81 – 6,06 TL fiyat aralığından 140.636
    adet pay satılırken, şirket sermayesindeki 0,35’e geriledi.
    - VAKKO – Vakko Holding tarafından 18,90 TL fiyattan 75.000 adet pay satılırken,
    şirket sermayesindeki payı %84,53’e geriledi. -

6. ANKARA (AA) - ABD Başkanı Joe Biden, çevrim içi iklim temalı Liderler Zirvesine
    davet için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektubunda, zirvenin
    dünyanın en büyük ekonomilerinin liderlerini bir araya getireceğini bildirdi.
    Edinilen bilgiye göre Biden, çevrim içi iklim zirvesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a
    gönderdiği mektuba "Sayın Cumhurbaşkanı" hitabıyla başladı ve "Size ve Türkiye
    Cumhuriyeti halkına en iyi dileklerimi iletiyorum." ifadelerine yer verdi.
    Kovid-19 salgınından etkilenen Türk vatandaşlarının, ailelerinin ve tüm halkının
    acısını paylaştığını dile getiren Biden, Kovid-19 salgınına karşı ortak mücadeleyi
    sürdürürken iklim değişikliği tehdidini gözden kaçırmamak gerektiğini belirtti.
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 22-23 Nisan'da çevrim içi gerçekleştirilecek iklim temalı
    Liderler Zirvesine davet eden Biden, zirvenin iklim krizine karşı ortak çabalar
    konusunda dünyanın en büyük ekonomilerinin liderlerini ve diğer küresel paydaşları
    bir araya getireceğini vurguladı.

7. Aygaz'a dair

Piyasada tecrübessine inandığım arkadaşlarla bol bol istişare ettik
    seçimimin doğru olduğu kanaatinde olmayan yok

Doğru zamanda makul fiyatta hissede olduğumu düşünüyorum

AY kargo'nun reklamları tv'lerde dönmeye başladığında geç kalınmış olunabilir.
    ''getir'farklıdır ama iyi bi örnektir diye düşünüyorum.

gerisi nasip.

8. Analiz- Haftalık Bülten (Gedik Yatırım)

Üçüncü dalga ve Yeni Kabine Beklentisi
    Küreselde salgında üçüncü dalga endişesi içeride ise TCMB başta olmak üzere ekonomi
    kadrolarındaki değişimler ve yapılan açıklamalar takip edildi. Önceki hafta
    sonu TCMB Başkanı değişiminin ardından geçtiğimiz hafta gerek kurlarda gerekse
    de Borsa İstanbul'da çok sert hareketlere şahitlik ettik. Borsa İstanbul'da ilk
    gün ve devamında ikinci gün sabah saatlerinde oluşan şok dalgasının ardından
    bir miktar toparlanma ve dengelenme çabası izledik. TL tarafında ise hafta başında
    Asya piyasalarındaki likiditesiz oluşan fiyatları göz ardı ettiğimizde, dalgalı
    görünüme karşın pazartesi sabah görülen fiyatlara yakın bir şekilde haftalık
    kapanış gerçekleşti.
    Yeni Haftada Ne Konuşacağız?
    Geçen hafta Fed Başkanı Powell'ın mesajları küresel piyasaların yakın takibinde
    yer aldı. Powell yaptığı açıklamalarda enflasyondaki artışın kalıcı bir artış olmayacağını,
    uzun vadeli faizlerde gözlenen yükselişin ekonomik toparlanma beklentilerini
    yansıttığı ve uzun bir süre destekleyici koşulların sürdürüleceği ile
    bu taraftaki politika değişiminin açık ve oldukça kademeli bir şekilde gerçekleştirileceği
    mesajlarını verdi. Fed Başkanı Powell'ın güvercin tondaki söylemleri
    devam ederken, geçen hafta ABD uzun vadeli tahvil faizlerindeki yükseliş eğiliminin
    durulduğu ve faizlerde belirli ölçüde geri çekilmelerin yaşandığı görüldü.
    Bununla birlikte enflasyon endişeleri gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.
    Önümüzdeki süreçte başta enflasyon rakamları olmak üzere açıklanacak ekonomik
    verilerin performansı enflasyon endişeleri ve buna bağlı olarak tahvil faizlerinin
    seyri üzerinde etkili olacaktır. Bir süredir gündemin ilk sıralarında yer
    alan ve sıkça konuştuğumuz enflasyon endişeleri ve tahvil faizlerindeki seyrin
    yanında son dönemde yeniden artış ivmesinin görüldüğü vaka sayıları risk iştahı
    üzerinde baskı oluşturan bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Yeni varyantlar
    ve mutasyonlara bağlı olarak vaka sayılarında etkili olan artış özellikle Avrupa'da
    üçünü dalga endişelerini ve ekonomik toparlanma üzerinde belirsizlikleri
    ön plana çıkarırken, bu durum riskli varlıklar üzerinde satış baskısının artış
    kaydetmesine neden oluyor. Kademeli normalleşme planlarının yapıldığı mevcut
    dönemde vaka sayılarındaki artışa bağlı olarak belirli ülkelerde ek tedbirlerin
    getirildiği görülürken, ilerleyen süreçte vaka sayılarının seyri ve normalleşme
    planları üzerindeki etkileri yakından izlenecektir. Aynı zamanda küresel çapta
    devam eden aşılama çalışmaları ve ekonomik görünümdeki toparlanmanın sürmesi
    risk iştahını destekleyebilecek önemli gelişmeler olarak takip edilecektir. Yurt
    içinde ise geçen hafta TCMB'deki başkan değişiminin ardından sert fiyatlamaların
    yaşandığı ve volatilitenin artış kaydettiği görüldü. Haftanın ilerleyen bölümünde
    yurt içinde denge bulma çabası etkili olurken, ilerleyen günlerde ekonomi
    yönetimi ile TCMB'den gelebilecek mesajlar ve hamleler oldukça önemli olacaktır.
    Geçen haftaki AB Liderler Zirvesi'nde Türkiye ile ikili ilişkilere dair olumlu
    ve yapıcı söylemler ön plana çıkarken, dış ilişkilerdeki seyir ve iç siyasetteki
    gelişmeler de TL varlıkların seyri üzerinde belirleyici olacaktır. Yeni
    haftada yurt içinde ekonomik güven endeksi, dış ticaret dengesi ve imalat PMI rakamları,
    Euro Bölgesi'nde tüketici güven endeksi, TÜFE verisi ve imalat PMI, ABD
    tarafında ise CB tüketici güveni, ADP özel sektör istihdam değişimi, bekleyen
    konut satışları, haftalık işsizlik başvuruları, ISM imalat PMI, inşaat harcamaları,
    tarım dışı istihdam, işsizlik oranı ve ortalama saatlik kazanç rakamları
    açıklanacaktır.

Teknik Takibimizde Olan Hisseler
    Bu hafta teknik takibimizdeki hisseler: ANYHT, AYGAZ, BIMAS, CEMTS, MPARK, SISE

Sayfa 235/531 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •