Sayfa 234/531 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1. Cümleten Berat kandilimiz mübarek olsun

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Sen fenerliydin değil mi toprağım
    mesele benim fenerli olmam değil, mesele kasası parayla dolu olmayan şirketleri yönetemediği hatta borç batağına sürüklediği.

3. bütün arkadaşların berat kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    mesele benim fenerli olmam değil, mesele kasası parayla dolu olmayan şirketleri yönetemediği hatta borç batağına sürüklediği.
    al sana Ali Koç un büyük yöneticiliği.... babadan o kadar zenginlik gelmese şu ana kadar çokdan batırmışdı hepsini.

Ali Koç 3 yılda Fenerbahçe’yi bitirdi! 20 yıllık Aziz Yıldırım döneminin çok altında kalındı...
    Son 3 sezonda Fenerbahçe’nin Süper Lig’deki puan ortalaması 68’den 52’ye, gol ortalaması 67’den 51’e, derbi galibiyeti yüzdesi ise yüzde 45’ten, 8’e geriledi. Yıldırım 21 yılda 18 teknik adamla çalışırken, Koç, 3 yılda 7 hoca ile çalıştı. Transfer ortalaması da 8'den 18'e çıktı ama ne başarı ne de kupa geldi.
    https://www.takvim.com.tr/spor/2021/...ltinda-kalindi

5.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    KOÇ
    ali
    spora bulaşmakla yanlış yapmıştır
    futbol kirli iş
    hem hayatı kendine zehir etti
    gülmeyi unuttu, gülemiyor
    hem karizmayı çizdirdi.
    firmalarının hepsi pırıl pırıl göz kamaştırıyor.
    tabi siyasete bulaşması da büyük yanlıştı
    gezi!

6. https://www.ensonhaber.com/kralspor/...rlige-yukseldi

futbol bilgim sınırlı
    gördüğüm şey baş güreşcileri nakavt etti bizim gençler
    diğerlerini hallaç pamuğu gibi savurmalılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Güzel bir hikaye bulmuşsun koçari abi, dilerim bu işten alnının akıyla çıkarsın...

Peki hemen senin aklına gelen soruyu ben sorayım kendime. Ben ne zaman pozisyon açarım bu hikayede...Aslına bakarsan bonibonlarımı başka yerde tutuyorum. Psikolojik savaşı kazandığımda yerimi alacağıma inanıyorum. Bilirsin ben her zaman hikaye peşinde oldum. Her seferinde bir hikayem ya da tutacağım enstrümanın hep bir hikayesi olsun istedim.

Gelişmelerden bizi haberdar etmeyi ihmal etme. Bu kadar yoğun bilgi akışı içinde kaybetmeyelim yönümüzü.

Seni tekrar tebrik etmek isterim.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 234/531 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •