A1 i de ekleyelim.hepsi kurmuşlar robotları..rüçhan bitene kadar 1.20 de tutacaklar sanırım.çok kuvvetli baskı kurmuşlar ne zamandır.kullanılmayanlar da pazarda satılacak..haftaya nasıl tutacaklar bakalım.
ytd
A1 i de ekleyelim.hepsi kurmuşlar robotları..rüçhan bitene kadar 1.20 de tutacaklar sanırım.çok kuvvetli baskı kurmuşlar ne zamandır.kullanılmayanlar da pazarda satılacak..haftaya nasıl tutacaklar bakalım.
ytd
Bedelliye katılirsan para verip ortalama düşürmüş olursun.
Bedelliye katılmayıp da aynı parayla gidip şu anda 1,20 den kağıt alırsan da ortalama düşürmüs olursun, dediğin rakama gelir.
Kısaca para koyduktan sonra değisen birşey yok.Sadece bedelliye katılirsan şirkete yardımcı olmuş oluyorsun finansal konuda.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhan hakkını en son çarşamba günü mü satabiliriz?
y.t.d.
6345+8296=14 641 adet lot sahibi olacak her bir kademe artışında 146,41 TL portföyünüzde artış göreceksiniz. Tabii tam tersi durumu her zaman göz önünde bulundurun.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.
Son olarak şunu netleştirmek istiyorum.
Rüçhan hakkının tam olarak olayı nedir?yazdıysanız da anlamadım: )
Hani bedelliye katılmazsam rüçhanı satıp cebe atıyorum ya peki bedelliye katılırsam rüçhan ne olacak.bedelliye katıldık rüçhan gitti öyle mi.
yani demek o ki bedelliye katıldık rüçhanın faktörü,bize artısı nedir.bunu da anlarsam olayı çözücem![]()
Neden 2 lot 2 lot aliyorlar? Ne yapmaya çalışıyorlar???
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri