*TÜİK: Tüketici Fiyat Endeksi martta yıllık %68,5 arttı (Önceki %67,07)
*TÜİK: Tüketici Fiyat Endeksi martta yıllık %68,5 arttı (Önceki %67,07)
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
ABKA
Viopta terste falan değilim, olsam bile bu beni ilgilendirir.
Sen ancak millete bulaş, tartışma aç. Eğitimliyim falan da yazıyorsun, yazık sana cevap bile yazmaya değmez.
Viop yorumun varsa yaz, yoksa meşgul etme burayı.
Zaten piyasada iyice gıcık olmuya başladı, eskiden ne güzel paraları katlıyorduk, herif artık gram koklatmıyor. Dün akşam pazarı ucuzluğunda aldığım ereğlinin normalde bugün fışkırttırması lazım dı, hayret bişii
Hamdım Piştim Yandım
Mehmet Şimşek: Aylık enflasyon öngörümüz doğrultusunda Mart ayında geriledi. Birincil önceliğimiz olan fiyat istikrarı hedefimize ulaşana kadar ne gerekiyorsa yapacağız.
Memed abi ye içerden de büyük tepki var...
Gerçi adam bu hale getirmedi ama bu işlerde o an kim vitrinde varsa o suçludur...
Damat ile başlayan yanlış politikalar zamanında insanlar ucuz kredi buluyordu.. Araba-ev alıyordu..,Tatile daha rahat gidiyordu.. İşsizlik daha azdı...Bedava para çoktu...
O dönem için tüm sorunları halı altına süpürdüler. Şimdi patladı...
Ama insanlara da bunun izahı zor.
Günün sonunda telefonunu gösterci dayılar tarafından tarihin en kötü bakanı bu diye işaretlenebilirSeçim sonucuna bakınca da öyle oldu gibi...
Yer İmleri