Güler de yüzde 87 bedelli yaptı. 1.02-1.03 lerden bedelli yaptı hisse şuan 1.50. Martı utan be güler kadar olamadın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güler de yüzde 87 bedelli yaptı. 1.02-1.03 lerden bedelli yaptı hisse şuan 1.50. Martı utan be güler kadar olamadın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendini bilmek, tüm bilgeliğin başlangıcıdır..
Hadi inşallah. Aynı hedefleri veren kimler geldi kimler geçti [emoji4]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.77 ye değecek grafiği çok kötü alt kademeleri bomboş
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
en son 1.09 hareketinden sonra hergun meri teyze yaptigi tradeler ile devamli zarar yazdi
bugunde dahil olmak uzere. ama herzaman hissenin fiyatini asagi indirmek için çok gayret gosteriyor tabiki dogal olarakda gün sonu zarar yaziyor
bunu neden yapiyor olabilir acaba
09 hareketini geçen ayin 18 inde yapmisti o zamandan bu yana da citi de olan mal is ve oyak takasina geçti
yapilan hacimlere gorede ortalama 3 milyon lotluk bu degisimin fiyati 1.03
bundan baska takaslarda ciddi bir degisiklik yok dedigim tarihden itibaren
benim kafamdaki cevap bulamadigim soru meri teyze neden hergün fiyati asagi çekmek istiyor bedelli konusu ile alakali yada dedigim gibi is ve oyakdaki malla alakali olabilir
bedelli konusunda fiyatin kuruslarda olmasi bir sorun yaparmi termin ve onay konusunda bilgilendirecek arakadaslara simdiden tesekkurler
Bedelliye onay gelirse ben gorecem o zaman bunlari.kara geçmişken satmadim.dunya zarar var simdi.20 kasim bilanço tarihi.yaz donemi herhalde sinek avlamadi bu oteller.ben rahatim patron düşünsün onay gelirmi gelmezmi.gelmezse ne olur .gelirse neler olur bunlari kafamda tartiyorum.insallah hepimiz icin iyi olur.1 ay oldu spk basvurusu.zaman daraliyor artik muspet veya menfi kasim ayinda sonuc gelmesini bekliyorum.y.t.d.
1 liranın altında kimse bedelliye katılmaz. Tahtadan daha ucuza almak varken neden bedelliden alsın ki yatırımcı?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri