Sayfa 237/1223 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    daron acemoglu; gelir mi gelmez mi bilemem ama gelirse kemal dervis etkisi yaratir ilk basta..
    Nihat zeybekci gelir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sabah röportaj vardı haber kendisi ile ilgili...benimle kimse bu konuyla ilgili temasa geçmedi demiş Daron ACEMOĞLU...

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    daron acemoglu; gelir mi gelmez mi bilemem ama gelirse kemal dervis etkisi yaratir ilk basta..

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bir dokunduk, bin ah işittik.

Sağol.
    Bu arada merkez senin formülü kullanmıyor belli.

Hangi formülü kullanıyor?
    Güncel enflasyon ile hedef enflasyon farkının karesinin, güncel enflasyonun karesi ile toplamının karekökü.
    Yani sen aritmetik takılıyon adamlar logaritmik.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Hayaller DARON, Hayatlar DAMAT

5. bu pala bizi mi koparıyo laaaa essek gıbı vercfen 94 altına bu hafta

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Malta da yasamak bu yuzden dezavantaj. Hicbirsey layigi ile yapilmiyor. Evin varsa problem, araban varsa problem, burokrasi isin varsa ayrica problem. Son 1 yildir ev ve arabalar beni cok yordu. Diger arabayi bu yuzden sattim. Evi de satiliga cikaricam.

Bak bir olay anlatayim. Bu evi kim insa ettigi ise salonda ki tavan 20 cm olmasi gerekenden asagida ve cezasi var. Temmuz ayina kadar indirimli idi ve 4000 euro odememiz gerekiyordu. Cunku odemeden evi satamiyorsun. Neyse odemek icin basvurdum, bu kez onayini bekliyorum 3 ay gecti hala onaylanmadi.

Evin icine giren asanser yaptirdik ve her 2 haftaya bir ariza cikariyor. Bir de 23 bin euro tuttu. Malta da usta bulmak zor. Olani da bozuyorlar, ya da isguzarlik yapip bilerek bozuyorlar bilmiyorum

Artik biktim. Fuzuli ustaya, servise para veriyoruz surekli. Bazen dusunuyorum Turkiye ye donmeyi. Biktim usandim artik.
    ulkemiz cennet, ben 43 yasindayim..un. yeni bitirmisim yasim23 ; almanci gelin buldu bizim bi akraba, git hayatin kurtulsun falan, ne isim olur dedim..gurbette yasanmaz, ben yasamam yani..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    varantci batak dostumuz var : speksavar06.. varantta sifirlarsin kendini..
    tanıyorum sağlık olsun varsa cezamız çekeriz. ölümden öteye yol yok
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bu arada merkez senin formülü kullanmıyor belli.

Hangi formülü kullanıyor?
    Güncel enflasyon ile hedef enflasyon farkının karesinin, güncel enflasyonun karesi ile toplamının karekökü.
    Yani sen aritmetik takılıyon adamlar logaritmik.
    Aslinda son faiz artirimlar ile biraz bu mesaji vermisti. 12.15 enflasyona 17.75 veriyordu. Olmasi gerekende 19.25 civari idi ve bunu de GLP den karsilayabiliyordu.

Sorun su ki da stagflasyona dogru gidiyoruz. Daha once 2 kez kapisindan donduk ama bu sefer zor.

Sayfa 237/1223 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •