Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Bu hastalığı hafife alan arkadaşlar için bir ay yoğun bakımda yatan biri olarak tavsiyem benim yattığımda ziyaret vardı günde bir kez yarım saat. Şuan bu da yok bırak yoğun bakımi tüm şüpheliler odadan dahi çıkamıyor ziyaret yok bir de internet TV çekmez se sıkıntıdan patlarsin beni yattığım oda da TV kısıtlı internet çekmiyor du. Akşama kadar kapıdan kim girecek diye orayı gözlerdim. Bir ay böyle geçti. Şuan yatanlar benden daha şanssız bu iyileşme ihtimali olanlar için geçerli. ağır olanlar için durum daha da vahim bunun için işi ciddiye alın
Tekrar yazıyorum 82000 kırildı gösterip 77000 ler civarindan dönuş olucak , sonrasinda 160000 ler tabi bi kac sene icinde.. Yildiza takilmayin eski uýeliğim iptal borsada kimse ustat degildir...Sadece her gün yeni seyler öğrenen büyük yatırimcı çirağı vardir..
Arkadaşlar
Çok sık yazamıyorum
Genel beklenti sanki bir iki aya işler düzelecek gibi
Bana göre öyle bir ihtimal yok
Sistem şuan kopmuş durumda
Bunun ekonomik olarak nelere hasar verdiği vereceği şuan hesap edilmiyor
Virüs bir şekilde geçecek
Ama ekonomik tahribatı öyle kısa vadede geçmesi zor gibi
Başta gıda tedariği olmak üzere ilerki aylarda bazı tedariklerde problem oluşma ihtimali mevcuttur.
Şuan borsalarda oluşan her fiyat, tepki olarak kalacaktır.
Borsalar bir yerden sonra tekrar satışa geçecektir.
O zaman nerede dururlar ona bakmak lazım
Bize hastalık bulaşmış
Viop hastalığı
Virüs gibi
Normalde hisse alacaklar
En az iki ay daha uzak durmak gerekir
Olayların ekonomik tarafını görmek lazım
Ülkeler ve şirketler bu durumla nasıl başa çıkacak
Biz nasıl başa çıkacağız
Zaten borçların ödenebilme durumu zor idi. Şimdi ülke ve şirket borçları çok daha artacak
Bunların hepsi kredi.
Ülkeler vergi üretemeyeceği gibi, birde harcamalar devasa artacak
Bunlar virüsle başa çıkmadan daha kolay olacak konular değil
Benim şuan uykularım kaçıyor
Sebebi virüs değil
Çalışanlarımızın % 75 ini kısa çalışma ödeneği müracaatı yaparak evlerine gönderdik
İşler tekrar eski haline dönme durumu olacak mı
Belki 3 ay sonra çıkışlarını verme zarureti olacak
Bu ve bunun gibi gerçekler önümüze gelecek
Bunlar öyle bir ayda belli olacak işler değil
Viop tarafı ayrı
Ama hisse için almayı düşünen
Alacaksa bile az almalı
İlerleyen zaman dilimine her halde nakit girmek en iyisi olacaktır.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri