Sayfa 237/1004 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Marshall aylık usd lineer

Dostum aksen i hatırlatıyor mu bu da[emoji4]
    Ozbaldsn sonra.

Marshall inşaat sektörünün revaçta olduğu zamanlarda ya zarar ya da çok az kar getirirdi.
    Inşaat sektörü durdu marshall çok iyi kar getirdi [emoji4].Bir de hikaye buldular. Formasyon çalıştı.

Aksen de de bulurlar bir hikaye. Yeterki Nasibimiz de olsun.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Marshall aylık usd lineer

Dostum aksen i hatırlatıyor mu bu da[emoji4]
    Ozbaldsn sonra.

Marshall inşaat sektörünün revaçta olduğu zamanlarda ya zarar ya da çok az kar getirirdi.
    Inşaat sektörü durdu marshall çok iyi kar getirdi [emoji4].Bir de hikaye buldular. Formasyon çalıştı.

Aksen de de bulurlar bir hikaye. Yeterki Nasibimiz de olsun.

BIST-100'deki Ağırlğı F/K Oranı76,52 Piyasa Değ. / Defter Değ.14,29 Dibe Uzaklık **426,58% *YıllıkPiyasa Değeri(USD)189.106.279 Piyasa Değeri(TL)1.387.000.000 Özsermaye(TL)*97.050.191 Sermaye(TL)10.000.000 Net Kar(TL)12.890.129

dostum
    marshall benim bistte en uzun süre hareketsiz taşıyıp, iki temettü aldıktan sonra en çok kazanarak(%800) yabancıya devrettiğim kağıttır
    verilerine göre çok pahalı duruyor

tekniğine bir şey diyemem
    sanki
    marshall' da kent'te ve bfren'de yaptıklarını yapabilirler, hiç hak etmeyeceği fiyatlara götürebilirler, ben bu fiyatlardan yanından geçmem.
    kent'i hep dilime doladım, 100 milyar piyasa değerine dayandı
    ısrarla bakıp hesaplamıyorum ama
    tüpraş+arçelik+aygaz+tofaş+froto+ tatgd değerleri toplamına ulaştı
    bistte bir çılgınlık yaşanıyor, böylesine şahit olmadım, çok fazla sayıda hisse hak etmedikleri fiyatlara ulaştılar.

110 yada115 milyon dolara satıldı diye hatırlıyorum, gözden kaçırmış olabilirim ama satıştan sonra ciddi bir yatırımı olmadı diye biliyorum.

dolar bazında piyasa değerine dikkat.
    Son düzenleme : dobra; 30-08-2020 saat: 18:36.

3.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    BIST-100'deki Ağırlğı F/K Oranı76,52 Piyasa Değ. / Defter Değ.14,29 Dibe Uzaklık **426,58% *YıllıkPiyasa Değeri(USD)189.106.279 Piyasa Değeri(TL)1.387.000.000 Özsermaye(TL)*97.050.191 Sermaye(TL)10.000.000 Net Kar(TL)12.890.129

dostum
    marshall benim bistte en uzun süre hareketsiz taşıyıp, iki temettü aldıktan en çok kazanarak(%800) yabancıya devrettiğim kağıttır
    verilerine göre çok pahalı duruyor

tekniğine bir şey diyemem
    sanki
    marshall' da kent'te ve bfren'de yaptıklarını yapabilirler, hiç hak etmeyeceği fiyatlara götürebilirler, ben bu fiyatlardan yanından geçmem.
    kent'i hep dilime doladım, 100 milyar piyasa değerine dayandı
    ısrarla bakıp hesaplamıyorum ama
    tüpraş+arçelik+aygaz+tofaş+froto+ tatgd değerleri toplamına ulaştı
    bistte bir çılgınlık yaşanıyor, böylesine şahit olmadım, çok fazla sayıda hisse hak etmedikleri fiyatlara ulaştılar.

110 yada115 milyon dolara satıldı diye hatırlıyorum, gözden kaçırmış olabilirim ama satıştan sonra ciddi bir yatırımı olmadı diye biliyorum.

dolar bazında piyasa değerine dikkat.
    Bende marshall yok. Marshall reklami icinde yazmadim.Sadece dipte degisik varyasyonların yapıldığını ve teknik oluştuktan sonra ilginç yerlere gidebileceğini göstermek için koydum
    Bence artık aksen in zamanı geldi
    Hayırlısı

4.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Bende marshall yok. Marshall reklami icinde yazmadim.Sadece dipte degisik varyasyonların yapıldığını ve teknik oluştuktan sonra ilginç yerlere gidebileceğini göstermek için koydum
    Bence artık aksen in zamanı geldi
    Hayırlısı

cuma günkü hareketini nasıl yorumluyorsunuz dostum? ben kopmasını bekliyorken tersi oldu!

aksen?

5.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    cuma günkü hareketini nasıl yorumluyorsunuz dostum? ben kopmasını bekliyorken tersi oldu!

aksen?
    Bence hicbir sıkıntı yok
    Eylül de büyük ihtimal usd bazlı aylik macd sıfırı keser.(Cepten bakamıyorum aylık usd de sıkıntı var)

Hareketli günler görürüz inşallah
    Tabii doğu akdeniz kriz olmazsa.(Genel konjekturde sıkıntı olmazsa)
    Ha olursa da bir kac ay ileri atar bence

6. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'ne katıldı.

Törende bir konuşma yapan Erdoğan, Türkiye'nin Akdeniz ve Ege'de haklarını sonuna kadar korumakta kararlı olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin maruz kaldığı her saldırıda, mücadelesinin perçinlendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı, Türk halkının bedel ödemeyi göze alan bir halk olduğunun altını çizdi.

7. Cumhurbaşkanı, " Düşmanlarımıza hodri meydan diyoruz. Akdeniz'de karşımıza dikilen aynı fedakarlıkları göze alabilir mi? Yunan ve Fransız halkı basiretsiz yöneticileri nedeniyle ödeyecekleri bedeli biliyor mu? On binlerce kilometre öteden Türkiye'nin demokrasisine, hukuk devletine, bölgesel çıkarlarına göz diken ülkelerin vatandaşları, bu sürecin dönüp kendilerine verecekleri zararın farkında mı?"

8. Kimi tarihçilerin dediği gibi 'biz ordusu olan bir toplum değil bizatihi kendisi ordu olan milletiz.' Bu hakikatin idrakinde olmayan kimi gafillerin ve hainlerin ısrarla ordumuzla milletimizi ayrıştırmaya çalışması, beyhude bir gayrettir.

Ellerinden gelse bu millete bir nefes hava, bir yudum su, bir lokma ekmek vermeyeceklerin kuşatması altında olduğumuzun bilincindeyiz.

Siyasi ve askeri varlık gösterdiğimiz her yere yağmalamak, almak çalmak üzerine konmak için değil elimizdekini paylaşmak ve mümkünse birlikte kazanmak için gidiyoruz.

Sayfa 237/1004 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •