XGMYO yukselirken bu yine nal topladi
XGMYO yukselirken bu yine nal topladi
Gerçekten Sipek sâ€na Söyleyeçek laf bulamıyorum
Yuh Yuh Yuh
Borsa %2.48 Çıkmış Birde Ekside Kapatıyorsun
Sen su Zkatılmamış Halıs mulıs …
Silence 01.11.2022
EKGYO da dün 145.305.886 lot yani 640.462.334.33 tl hacimli açığa satış gerçeklemiş, EKGYO nun dün toplam işlem hacmi 376 milyon lot, bu durumda açığa satış oranı %38.5 olmuş,
EKGYO da bugün 243.725.513 lot yani 1.093.019.734.17 tl hacimli açığa satış işlemi gerçekleşmiş, EKGYO nun bugün toplam işlem hacmi 628 milyon lot, bu durumda açığa satış oranı %39 olmuş,
@tidebringer, günlükte gerçekleşen açığa satış işlemleri toplamın dün %38.5 bugün %39 unu oluşturmaktadır, bu rakamları daha önce görmedim, bankalar da %25 oluyordu, belki de EKGYO incelemediğim için gözümden kaçmış da olabilir, açığa satışların alışla kapandığını düşünürsek toplam işlem hacmin %80 i açığa satış kaynaklı olduğunu anlıyoruz, EKGYO her gün 1 milyon lot civarı açık taşındığını biliyorum bu durumda açıkların büyük kısmı gün içinde karlı veya zararlı kapanıyor, bana sanki karşılıklı işlemler gibi geldi, arada ky yi çarpmaya çalışıyorlardır,
Bilanço ile ilgili bir tahmini, çalışması veya piyasa beklentilerinin ne olduğu ile ilgili bilgisi olan varmı,
Ne gelir 3. çeyrek karı..
Ayağını Sıcak Tut, Başını Serin.
Kendine Bir Uğraş Bul, Düşünme Derin Derin... Hz. Mevlana...
Öyle KAP'lar geliyor ki piyasadaki çoğu şirketin piyasa değerinin 3-5 katı değerinde KAP haberleri ama gram oynamıyor kağıt.
Yer İmleri