Originally Posted by
spenc
Esozcan abi! Farkındaysan teknikçileri ters köşeye yatırması ile meşhur bir hisse. Herşey olumluyken bir anda ters yapabiliryor, ümitler bittiği anda da ümit veriyor.
spenc hc, herkes dilediğini yapabilir... sadece petkm taşımıyorum... bizden habersiz de giderse çok önemli değil.. beyaz mendil sallarız olur biter.. ancak 55 günlük pembe üzerinde 1 gün geçirmesi bile 7 indikatörü olumlu yönde etkiledi... kapanış 18.18.. bu ve bunun üzerinde kaldığı sürece olumlu görüntü devam eder.. bu durumda 18.61 - 18.00 (turkuaz) - 17.74 aktif rol üslenir..
18.91 otobana çıkış gişesi...
2 nolu turkuaz kırılırsa, yataya dönecek olan 3-4 nolu kırmızı, pembe 17.31 aktif hale gelir ve en uygun alım yeri olur..

yukarıdaki yorum haftalık olmakla birlikte kısa vade al sat yapacaklar için.. uzun vade taşıyanlar için aşağıdaki birlikte hareket eden 2 indikatör yeterli olur.. (yukarıdaki grafikte de ikiz adı ile bulunan roza ve leylak indikatörler )birliktelikleri bozulmadıkça güven içinde mal taşınır.. grafik çok karmaşık gelebilir diye ayrı gönderdim.. ben yine de al sat işlemlerime son vermek için tüm indikatörlerin üzerinde duran yeşil kul yutmazın aşağı çaprazını beklerim..
cümlesinin kazancı bol ve daim olsun..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri