Originally Posted by
cifr
Yorum çok güzel ve katılıyorum ama
kafamda deli sorular;
- Zafer Mutlu bile bile niye lades yapsın ki?
- Yarın bi gün çağrı fiyatı, pd, dd durumları,
- şirket varlıklıları,
- bu şatış içindeki dgzte biçilen fiyat
- şirketin karlılığı, temettü verimliliği vs. vs.
bunların hepsini biz söylüyoruz ve öyle olmasını arzu ediyoruz... Hoş verilerde bizi tasdik ediyor
Peki bu adam bizim gördüğümüz, kritiğini yaptığımız bu kadar konuyu, içinde olmasına rağmen göremiyorum mu?
Bende dahil bu forumda yazan herkesin elindeki hisse adedi Zafer Mutlu’nun sattığı kadar var mı?
Hiç sanmıyorum ...!
O zaman bu adam niye sattı?
Not: Bende hala satmadım ve sizin gibi düşünüyorum fakat yukarıdaki soruları kendime sormadan edemiyorum..
Bundan öncede büyük lotlar el değiştirdi 4.80 hareketiyle boşuna yapılmadı o hareket...belki anlaşmanın içinde vardı alıcıda yeni gruptur kim bilir...satış kesinleşince bunlarda elindekini yapılan anlaşmaya istinaden devretmiş olamazlarmi...herşey mümkün....ama ne.olursa olsun...bu şirket satildiysa ki satıldı bundan sonra daha iyi olacaktır..olmalıdır.... ozaman akla şu gelir bundan öncekilerde bizim bildigimizi biliyordu...onlarda satmasaydi...bence herşey yapılan anlaşmaya göre ilerliyordur ilerlemelidir....
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri