Sayfa 238/948 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

ha bire çakıyo takozları

2. 40 bin lot alıcam bir kaç güne o zaman tahta nasıl cizilir görür o ,

takozları kaptırırsa elinden anlar dünyayı.

3. 2,52 den satışa konan lotlar alındı

4.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    2,52 den satışa konan lotlar alındı
    onları ben aldım 2,55 lerle beraber yalnız satan eğer sıkılıp satan birisi değilse spek yaptı gibi geldi bana adam nereden yazdıysam verdi arkadaşlar inş sonu hayırlı olur ama 2,20 leri dediğim gibi inş göstermez çünkü beni epey bir yüksek fiyatlardan mal sahibi yaptı ı spekciğim son olarak bugün kozaaları verdim 30 k lot eğer böyle aşağı satışa devam ederse tüm pörtföyü buraya taşıtmış olacak spek bakalım inş sonu iyi olur asla ytd diir..

5.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    onları ben aldım 2,55 lerle beraber yalnız satan eğer sıkılıp satan birisi değilse spek gibi yaptı gibi geldi bana adam nereden yazdıysam verdi arkadaşlar inş sonu hayırlı olur ama 2,20 leri dediğim gibi inş göstermez çünkü beni epey bir yüksek fiyatlardan mal sahibi yaptı ı spekciğim son olarak bugün kozaaları verdim 30 k eğer böyle aşağı satışa devam ederse tüm pörtföyü buraya taşıtmış olacak spek bakalım inş sonu iyi olur asla ytd diir..
    senin alabileceğini tahmin ettim
    2.60 a 32bin lot satış koymuş durumda
    aldığın lotları hangi aracı kurumdan aldığını görebiliyormusun hocam ?

6.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    senin alabileceğini tahmin ettim
    2.60 a 32bin lot satış koymuş durumda
    aldığın lotları hangi aracı kurumdan aldığını görebiliyormusun hocam ?
    Evde olsam görebiliyorum kardeş derinlik var bende işteyim şuan cepten göremiyorum , ben 4 farklı aracı kurumdan alış veriş yapıyorum akaşma eve geçince söylerim kim verdiğini ..

7.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    onları ben aldım 2,55 lerle beraber yalnız satan eğer sıkılıp satan birisi değilse spek yaptı gibi geldi bana adam nereden yazdıysam verdi arkadaşlar inş sonu hayırlı olur ama 2,20 leri dediğim gibi inş göstermez çünkü beni epey bir yüksek fiyatlardan mal sahibi yaptı ı spekciğim son olarak bugün kozaaları verdim 30 k lot eğer böyle aşağı satışa devam ederse tüm pörtföyü buraya taşıtmış olacak spek bakalım inş sonu iyi olur asla ytd diir..
    Sn. drc78 topiği boş bırakma sık sık bekleriz.

8.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    Evde olsam görebiliyorum kardeş derinlik var bende işteyim şuan cepten göremiyorum , ben 4 farklı aracı kurumdan alış veriş yapıyorum akaşma eve geçince söylerim kim verdiğini ..
    seninde eninde sonunda bu kağıttan kazanacağını tahmin ediyorum ama ne kadar sürede olur bilemiyorum.

eğer 2.40 a falan çekerse kağıdı bende biraz daha alım yapacağım

akşam haberinizi bekliyor olacağım

Sayfa 238/948 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •