Sayfa 238/579 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. Abd garsonluk yapan bir arkadaşım demişti çok fazla madde bağımlısı var ve bunlar patlamaya hazır bomba gibi ne zaman ne yapacaklari belli değil çok tehlikeliler demişti .

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Krimanl kriminaldir.

https://www.youtube.com/watch?v=bPj0C1q0F-g

Yolda yuruyen birini ceviriyor, adam cinayetten araniyormus zaten polis arkasini donunce bicagi cekiyor.

Millet de "olur abi, al ellerimi kelepcele beni hemen" dediklerini zannediyor her turlu kafadan kontagin, ucmusun, kesin, kriminalin oldugu yerde.
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yabancı ters çanağı teknik olarak tamamlamış.IMG_20200531_192419.jpeg

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    Twitterda gezinirken rastladım.bist için bu listeyi bimas,aselsan,ttkom,tcell olarak düzenleyebiliriz sanki.Ek 25178

Alınan senetler daha fazla alınabilir. Satılan senetler daha fazla satılabilir. Rakamsal bir denklem yok. Örneğin Telekom batıyor diye kimse kalmadı ve durum ortada, bim için hiç bir hoca tavsiye vermedi, o senet palanın en çok sevdiği. Ama perşembe günü çok yerde Arçelik önerildi. Ben ciddi 4 yerde gördüm, Arçelik son dakka satışı ortada. 106 bin üstünde net bir 124 bin var, 106 bin altında ise net bir rakam yok. Pandemiyi çıkaran sistem şimdi ABD yi karıştırıyor. Cebren ve hile ile bir şeyler oluyor, bu arada işc garan vakıf ak bank torpillerinde hafta bir takas paylaşılırdı👍 Şimdi ise her biri trend topik oldu. Bankalar genele yayıldı. Halkbank diğer topiği her gün yeni gelenlerle dolu. Bizde en büyük sorun varlık fonunun aldığı senetler, umarım onlardan zarar etmezler.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bence cezadan korkuyorlar. Son 7 yılda ülkeden 127 milyar dolar yabancı çıkmış. 2013 de 160 milyar dolar yabancı varlığı 30 milyara gerilemiş.
     Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    Yabancı ters çanağı teknik olarak tamamlamış.IMG_20200531_192419.jpeg

Grafiğin yazısını dün yazmıştık. Bu grafik uzun vadeli ve bir amacı var. Amaç daha ucuza geri gelmek değil. Amaç yönetim değiştiğinde geri gelmek olabilir. Sorun olan yanı ise, çıkışı karışlayan merkez bankası oldu, sadece son 5-6 ayda 30 küsür milyar dolar rezerv eridi. Keşke bu yabancı 8-10 lira kurdan çıksaydı. Merkez bu yabancı çıkarken kuru düşük tutmak İçin dolar sattı. İşin en ürkütücü ve çözüm bulunamayan yanı burası.

5. dolar anım:
    bir zamanlar bu ülkede sabit kur sistemi vardı......0,70 kuruşluk dolar 1 gecede 1,70 tl. (Yeni parayla) oldu. merkez bankası başkanı aman tl. den kaçmayın diyordu...o gece varını yoğunu dolara basmıştı. bilirsiniz. o merkez bank başkanını.

ağarmayan saçlarım bir gecede ağardı..arkadaşlar da şaşırmıştı...meç mi yaptırdın diye...

6. Gelir garantin yok, 500 bin paran var, ihtiyaç yok ama bir ev bir araba daha al. Malın çoğalsın. Gelir kesilirse devlet bakmıyorsa, o ev ve araba aldığın paraya geri satamaz zarar edersin, Buda yetmez mahalle baskısı yüzünden onları satmaya karar veremezsin. Risk aldın ve emekler boşa gitti, evde seçim olur, artık evin reisi sen değilsin, seçimi kaybedersin. Neden risk alıyorsun, madem riskli çalışacaksın arabanı kasko yaptırma, iş yerinde kendine %53 vergi ödetme. O 500 bin sen emekli olana kadar kalacaktı, gelir garantin olduğunda az az ihtiyaçlar karşılanacaktı. İktisat neydi, sınırsız insan ihtiyaçlarını sınırlı kaynaklarla karışlama sanatı. İktisatın çöktüğü bir dönem yaşıyoruz, kendi özelinize sahip çıkın, ezberlerden kurtularak, kaskosuz arabaya binmeyin, kaskosuz gece uyumayın. İşde merkez bankasının rakamlarına yakından baktığınızda durumun özeti bu. İleri tarihli gelirlere kadar her şey servis edilmiş. Emlak oranları 0,92 ortalama, 0,60 lara gerileyeceği söyleniyor. Umarım böyle bir hata yapmazlar. Çarkların yeniden çalışması İçin tüketim ve borçlanmayı teşvik etmek sadece Cengiz inşaatı yada ağaoğlunu kurtarırken çok insanın kanına girmiş oluruz. Tersine emlak değerleri korunmalı. Hatta değerlenmesi sağlanmalı.

Oooo. Asil haberimizi Trump verdi.

Antifa'yi terorist organizasyon ilan etmis. Antifa bu olaylari organize edenler. Simdi gorelim.

Trump announces US to designate Antifa as terrorist organization following violent protests

8. krizlerde almış olduğun risk önemlidir. çift taraflıdır.... doğru yerde olman çok ama çok daha önemlidir. ya batarsın ya çıkarsın, stabil kalmazsın. bunun gibi yani.

yukardaki örnekte dolar borçlu değilde.... dolarda olsaydım gibi... tabi ya.

Sayfa 238/579 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •