Yazılacak bir şey olmadığı için yazmadım. 3 ay boyunca ofiste çay kahve içilmiş sohbet edilmiş başka da bir şey yapılmamış.
Latif abi tekrar mı geldi, tahta fışkırıyor
Hamdım Piştim Yandım
EKGYO da bugün 2.3 mlyr tl lık açığa satış işlemi gerçekleşmiş, toplam işlem hacmi ise 8 mlyr tl olmuş, bu durumda toplamın %30 kadarını açık işlemleri oluşturmuş, tamamına yakınının kapandığını düşünürsek ki gün içinde kapanıyor, toplam işlem hacminin %60 kadarının açık ve kapanma kaynaklı olduğunu düşünebiliriz, oyuncuların al-sat dan daha fazla sat-al ı düşündüğünü anlamaktayız,
![]()
Ortalama satış beklentisi 2 milyar, gerçekleşen 870 milyon !? Beklentinin %50'den fazla altında ama buna rağmen net kâr beklentiler paralelinde gelmiş. Satışlar beklenenin bu kadar altında geliyorken, net kâr nasıl beklenti paralelinde gelebiliyor ben bu denklemi çözemedim. Beklentiler özelinde konuşursak satışlar 870 milyon geldiyse, net kârın da 300 milyon gelmesi lazımdı ancak 639 milyon gelmiş. Esas faaliyetlerden diğer gelirler kalemindeki 370 milyonluk gelir aradaki farkı kapatmış herhalde.
bu tahtada bugün mekteplinin ayak izlerini gördüm gibi....hayırlısı bakalım...
Yer İmleri