Sayfa 238/2336 İlkİlk ... 1381882282362372382392402482883387381238 ... SonSon
Arama sonucu : 18686 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Hilmi Demir Türkiye Bayrağı
    @HilmiDemir60
    ·
    12d
    Batı dünyasında şimdi de ABD'de Hristiyanlık hızla geriliyor. Artık Hristiyanlığın çöküşü konuşuluyor. Fakat yerini alacak olan ne yazık ki İslam olmayacak. Chantal Delsol'un haklı olarak söylediği gibi Paganizm ve Asya'nın maneviyat dinleri geri dönüyor.
    Hatta İslam'ı bile bu akımlar yeniden şekillendiriyor. Çin sadece ekonomisi ile gelmiyor Kunk Fu Panda da gördüğümüz gibi dünyevi bir asketizm ile geliyor. 2022'de Posthumanizm kozmoteizm daha çok konuşacağımız şeyler olacak.
    Sekülerleştikçe aşkın anlamını kaybedecek, metafiziği olmayan daha çok dünyaya içkin bir panteizme doğru evirileceğiz. Dünyayı Tanrı'nın evi olarak görmeye daha yatkınız. Hıristiyanlığın başına gelenler bizim de başımıza geliyor. Kamusal, doktriner dindarlık hızla eriyor.
    Hadi urdan...herkeş aynı dünyaya bakip nasil tam tersini görebiliyor efendim?
    @erefefik

2. Kemal Kılıçdaroğlu
    @kilicdarogluk
    ·
    27d
    MEB’e gittim, bakan demir kapılar arkasında gizlendi. Beklediğimiz sonuç elbette. Ne diyecek? “Bakanlığı torpile peşkeş çekmedim” mi diyecek? Diyemez. Ancak kaçar. Torpil her yere sirayet etmiş durumda. Tüm devlet kurumları kanserin son safhasında.
    Mesela buna bir analez yapsam, küllüm olabilirim.

Artık hicbir seyin garantisi yok.
    @erefefik

3. )))))))))))))))))))))))))))))))
    @erefefik

4. Prof Dr Güner Sönmez
    @DrGunerSonmez
    ·
    6s
    Köy evinde cam kenarına oturup ellerini açmış bu nine bana dua ediyormuş. Beni tanımaz, sadece birinin yazdıklarımı okumasına binaen doktora dua edeyim demiş. İçim sevinçle doldu. Daha büyük motivasyon olamaz. O kınalı ellerinden öperim gül yüzlü nine, iyi ki senin gibiler var
    Nursel
    @Nursel23493160
    ·
    6s
    Hocam kalbinizin temizliği yuzunuzde insanlara yaklaşiminiz sizi doğuran Anne Nur olsun ninemin dualari size ulaşsin
    Güzel bir millettir, Türk Milleti. İnanç, temel dinamiktir. Bozmayınız.
    @erefefik

5. @erefefik

6. #ÖNEMLİ

•ABD’de bir kişi Biden'la birlikte görevdeki sorumluları öldürmek üzere Beyaz Saray'a giderken yakalandı.

Aracında tüfek ve dolu şarjörler bulunan şahıs.

‘tanrı tarafından Beyaz Saray'daki şeytanlarla mücadele görevine çağırıldığını’ ifade etti.
    @erefefik

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Herkes terkediyor amk...
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Deliyim abi ben...benim yazdiklarima bakmayiniz.

Epey okuyan var onun için yazıyom...

Moruk bizi birakti gitti be ya...kizdi tabii...
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. Herkeş nereye gitti be ya?
    @erefefik

Sayfa 238/2336 İlkİlk ... 1381882282362372382392402482883387381238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •