Sayfa 238/993 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    G. Amet abi, göt verirken beynini yakmışsın, bazı oteller dış turizm teşvikiylen yapılmıştır, bunlara denir ki müşterinin % 80'ni gavur olacak, ayrıca oteller millet bazlı çalışmayı isterler yani otellerinde Alaman memesini Rus poposunu tercih ederler yani türk turist tercih edilmez, otelinde haşemalı karımı istersin yoksa donsuz alamanımı tercih edersin?

Şimdi s i k t i r olup gidebilirsin, G. Amet abi.
    Soylediklerinin hicbiri dogru degil. Koseye sikisinca yalan soylemek kolay tabi

Sana yakinda bir yerde olsaydim icindeki semsiyeyi acardimda uzaktayim iste. Normal sartlar altinda apartmanin kapicisiyla muahatap oluyormuyuz hayir ama iste burasi forum. Sende Turkce ogreniyorsun ne guzel. Olan bizim zamanimiza oluyor.

Turkce anlamiyorsun Turkce. Yurtdisindayim diyorum yabanci kredi kartlarimda var Turkiyede hicbir otelde indirim alamiyoruz diyorum. Adam Kutahyanin kerpicli evinden bize yazi yaziyor. Ulan dustugumuz hale bak. Yuh

Ahmet abey sen keçiörenin esertepe mahallesinden değilmiydin
    bir halt olacağı yok.

3. Rusya bu kışı Almanya ve Avrupanın pes edip etmeme direncini test edecek şeklinde geçirtecek.
    Strateji Almanya ve Avrupanın Ukraynaya olan desteği düşürmek üzerine olacak anlaşılan.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4. Şaka maka sırf enerji yüzünden ruslarla anlaşmaya çalışırsa avrupa,ruslar ukraynadan başlar sscb yi yeniden kurar.

5. Son dakika.
    Avrupada göçmen kuşlar güneye doğru harekete geçmeye başladılar.
    Avrupalı insanlar henüz Cır Cır böceği modunda.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Otelin sahibine neki?
    Normalde böyledir ama oteller büyük işletmeler. Dövlet büyük ihtimalle sağ taraftan havucu (karışmamak...), sol taraftan sopayı (vergi incelemeleri vs ) gösteriyor.

Bankalara da aynısı yapılmıyor mu? Yüzde bilmemkaçtan az TL mevduatı olanlara zopa var deniyor bu aralar.

E dolara 3% faiz veriyorlar... (bu da aynı oyunun bir parçası)

Ne alacak bu vatandaş? Ben ABD'de 10% enflasyon varken 3% faizde durmayı pek de istemem. Seçenekler: Emlak, Borsa, Altın, Euborond. Seç beğen al.

ytd

7. Dövlet seve seve çözdürüyor dolarları.

ytd

8. Otel sahiplerinin bir kısmı (hepsi demiyorum) sıkıntılı tipler. Bir bilen bilir. SP de bahsediyor ara sıra. Böyle büyük işletmeleri bir takım abuk subuk işlere bulaşmadan helal para ile alıp işleten nadirdir. Dövlet oradan da sıkıştırır istediğini yaptırır işte söyletmeyin daaa

Sayfa 238/993 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •