Sayfa 238/398 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    datalarda bir yanlislik olabilir ben sizinkini gorunce kendiminkini guncelledim acaba bendemi hata var diye
    bankof 1.493 alista
    ak yatirim 1.291

tacirler 11.00-11.10 arasinda hizlica 4.6m aldi ve 4.6m satti
    Yazdığınız gibi bazen bir kaç dakikada takas değişebiliyor!

EREGL günlük, açılışta BofA en iyi alıcıydı şimdi 7. sıraya kadar düşmüş, yukarılardan malı yedirmiş, kapanışa doğru tekrar alışa geçecektir! umarım
    Tacirler de 7 milyn lot trade etmiş malı kalmamış, sadece 3 krş kar görünüyor, (7 mlyn X 3 krş : !)

2. Eregli https://upload.idealdata.com.tr/images/rMrXmNv

Isdemir https://upload.idealdata.com.tr/images/mGnij11

isdemirde alb 860bin lot satici takasinda olan 75 bin
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Yazdığınız gibi bazen bir kaç dakikada takas değişebiliyor!

EREGL günlük, açılışta BofA en iyi alıcıydı şimdi 7. sıraya kadar düşmüş, yukarılardan malı yedirmiş, kapanışa doğru tekrar alışa geçecektir! umarım
    Tacirler de 7 milyn lot trade etmiş malı kalmamış, sadece 3 krş kar görünüyor, (7 mlyn X 3 krş : !)
    Yaprak kımıldamayan piyasada kar kardır,bazen 3 krş, bazen 50 krş.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Şu anda helikopterden yazıyorum bu iletiyi. Bölgede inanılmaz bir kamyon hareketliliği var. Üstleri branda ile örtülüyor ki kimse farketmesin. Ben bi tanesini ucundan kaldırıp baktım çil çil altın. Cumhuriyet ata lira külçe ne ararsan var. Şöförünü sıkıştırdım ağzından laf alamadım. Ülkenin dört bir yanından otobüslerle kuyumcu getiriyorlar bölgeye 7/24 çalışma talimatı verilmiş hepsine. Nakit cash çıkarıp hemen bu altınları alıyorlar. Son aldığım bilgilere göre 1000 adet yeni kamyon siparişi verilmiş bugün yarın bölgeye intikali söz konusu. Bu kadar hareketlilik boşuna olamaz. Ciddi bir rezerv olmalı. Bende şu an eregl yok ama siz alın işte 5 sene sonra falan bu altınlar bilançoya yansıdığı zaman bana dua edersiniz. Bu arada jetler bizim helikopteri sıkıştırmaya başladı. Bu bilgileri çok zor şartlar altında sizlere iletiyorum. Hakkınızı helal edin.
    Vay anasını sayın yatırımcılar vay anasını. Büyük resme bakıyorum Altın kaynıyor saf 24 ayar çil çil. Hatta külçe külçe. Teşekkürler yatırımcı dostu güzel insan. Not. Yeni gelecek 1000 kamyon için şoför kadrosuna eleman alacaklar mı?.

Körfez Ülkeleri, Washington'a İsrail'in İran'daki petrol alanlarına saldırısını durdurması yönünde lobi yapıyorlar -Körfez Kaynakları

Büyük kıyamet kopacak anlaşılan.Siz siz olun,dikkati elden bırakmayın.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Körfez Ülkeleri, Washington'a İsrail'in İran'daki petrol alanlarına saldırısını durdurması yönünde lobi yapıyorlar -Körfez Kaynakları

Büyük kıyamet kopacak anlaşılan.Siz siz olun,dikkati elden bırakmayın.
    Körfezden ziyade ab ve abd bence.

İyi tutundu bugün,,,,kürkçü dükkanına nasıl geri geldi ama.

EREGL eşleşme, İş Yatırım 12 krş yukarıdan eşleştirdi,

Sayfa 238/398 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •