Sayfa 237/398 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. datalarda bir yanlislik olabilir ben sizinkini gorunce kendiminkini guncelledim acaba bendemi hata var diye
    bankof 1.493 alista
    ak yatirim 1.291

tacirler 11.00-11.10 arasinda hizlica 4.6m aldi ve 4.6m satti
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL günlük, bu Tacirler de nereden çıktı az önce yoktu
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Zanga1 Yazıyı Oku
    Ben yeniyim ancak çoğu kişinin bilmediği bilgileri bildiğim için yazıyorum.80 kişilik ekip çalışıyor ve rezerv 10 km doğusundaki Bakirtepe den daha güçlü 2 kat.demiri söylemiyorum.koyde kamulaştırma için tapular istendi.
    Not:Benim hisse yok.5 yıl içinde biloncoya yansıdığı zaman uzun vade alanlar kazanirYTD
    Şirketin yatırımcı ilişkileri müdürü siz olmalıymışsınız,,,,bu bilgileri şirket bile açıklamıyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Ben yeniyim ancak çoğu kişinin bilmediği bilgileri bildiğim için yazıyorum.80 kişilik ekip çalışıyor ve rezerv 10 km doğusundaki Bakirtepe den daha güçlü 2 kat.demiri söylemiyorum.koyde kamulaştırma için tapular istendi.
    Not:Benim hisse yok.5 yıl içinde biloncoya yansıdığı zaman uzun vade alanlar kazanirYTD
    Ben hissenin tekniği grafiği destek direnç hiçbiri şeyi ile ilgilenmiyorum...uzun vadede olumlu olabileceğini ongoruyorum.500 bin ile bir oda alamazsın ama 5 -6 yıl içinde sürpriz olmaz.sirket 1-2 bilanço zararı da verebilir.YTD
    Ben boş yazmam bu sitede 10 yıldan bu yana yazmıyorum eski nickimin şifresini unuttum.Kimsenin boş umut verip zarar etmesini istemem.Herkes kendisi bilir
    Yazmaya devam ediniz.
    Bu bilgiler mühim.

Karsı bilgisi olan da paylaşsın.
    Elini tutan yok.

Not: fedor'a saldırana Allah uyuz versin, kaşınmaya tırnak vermesin.

4. Şu anda helikopterden yazıyorum bu iletiyi. Bölgede inanılmaz bir kamyon hareketliliği var. Üstleri branda ile örtülüyor ki kimse farketmesin. Ben bi tanesini ucundan kaldırıp baktım çil çil altın. Cumhuriyet ata lira külçe ne ararsan var. Şöförünü sıkıştırdım ağzından laf alamadım. Ülkenin dört bir yanından otobüslerle kuyumcu getiriyorlar bölgeye 7/24 çalışma talimatı verilmiş hepsine. Nakit cash çıkarıp hemen bu altınları alıyorlar. Son aldığım bilgilere göre 1000 adet yeni kamyon siparişi verilmiş bugün yarın bölgeye intikali söz konusu. Bu kadar hareketlilik boşuna olamaz. Ciddi bir rezerv olmalı. Bende şu an eregl yok ama siz alın işte 5 sene sonra falan bu altınlar bilançoya yansıdığı zaman bana dua edersiniz. Bu arada jetler bizim helikopteri sıkıştırmaya başladı. Bu bilgileri çok zor şartlar altında sizlere iletiyorum. Hakkınızı helal edin.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Şu anda helikopterden yazıyorum bu iletiyi. Bölgede inanılmaz bir kamyon hareketliliği var. Üstleri branda ile örtülüyor ki kimse farketmesin. Ben bi tanesini ucundan kaldırıp baktım çil çil altın. Cumhuriyet ata lira külçe ne ararsan var. Şöförünü sıkıştırdım ağzından laf alamadım. Ülkenin dört bir yanından otobüslerle kuyumcu getiriyorlar bölgeye 7/24 çalışma talimatı verilmiş hepsine. Nakit cash çıkarıp hemen bu altınları alıyorlar. Son aldığım bilgilere göre 1000 adet yeni kamyon siparişi verilmiş bugün yarın bölgeye intikali söz konusu. Bu kadar hareketlilik boşuna olamaz. Ciddi bir rezerv olmalı. Bende şu an eregl yok ama siz alın işte 5 sene sonra falan bu altınlar bilançoya yansıdığı zaman bana dua edersiniz. Bu arada jetler bizim helikopteri sıkıştırmaya başladı. Bu bilgileri çok zor şartlar altında sizlere iletiyorum. Hakkınızı helal edin.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6. Arkadaş ben kamyonu çek ederken çekmiş gizlice. Sonrasında şöförü sorguladık. Bu arada 25. amerikan başkanı kim. Sizlerde bu konuyu araştırın. Bir ilgisi olabilir.

Kamyon, damperli falan.. onlarla uğraşmaya gerek yok.. Kursunlar TH Abimin PipeLine HyperLoop First In First Out algoritmik sistemini, alttan versinler sarı samanı.. üstten çıkar elbet bi şeyler; şıkır şıkır.. YTD deildir..

6 milyar daha net kar yazarsa kalan iki çeyrekte işyatırım tahmini tutmuş olacak. umarım 16 milyarı geçer tabi de biraz moral olur. gerçi %7-8 temettü verebilse bile yine 2025 beklentilere göre sanki yönü belli olacakmış gibi.

Sayfa 237/398 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •