08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Şu anda helikopterden yazıyorum bu iletiyi. Bölgede inanılmaz bir kamyon hareketliliği var. Üstleri branda ile örtülüyor ki kimse farketmesin. Ben bi tanesini ucundan kaldırıp baktım çil çil altın. Cumhuriyet ata lira külçe ne ararsan var. Şöförünü sıkıştırdım ağzından laf alamadım. Ülkenin dört bir yanından otobüslerle kuyumcu getiriyorlar bölgeye 7/24 çalışma talimatı verilmiş hepsine. Nakit cash çıkarıp hemen bu altınları alıyorlar. Son aldığım bilgilere göre 1000 adet yeni kamyon siparişi verilmiş bugün yarın bölgeye intikali söz konusu. Bu kadar hareketlilik boşuna olamaz. Ciddi bir rezerv olmalı. Bende şu an eregl yok ama siz alın işte 5 sene sonra falan bu altınlar bilançoya yansıdığı zaman bana dua edersiniz. Bu arada jetler bizim helikopteri sıkıştırmaya başladı. Bu bilgileri çok zor şartlar altında sizlere iletiyorum. Hakkınızı helal edin.
Kamyon, damperli falan.. onlarla uğraşmaya gerek yok.. Kursunlar TH Abimin PipeLine HyperLoop First In First Out algoritmik sistemini, alttan versinler sarı samanı.. üstten çıkar elbet bi şeyler; şıkır şıkır.. YTD deildir..![]()
6 milyar daha net kar yazarsa kalan iki çeyrekte işyatırım tahmini tutmuş olacak. umarım 16 milyarı geçer tabi de biraz moral olur. gerçi %7-8 temettü verebilse bile yine 2025 beklentilere göre sanki yönü belli olacakmış gibi.
Yer İmleri