Þu anda helikopterden yazýyorum bu iletiyi. Bölgede inanýlmaz bir kamyon hareketliliði var. Üstleri branda ile örtülüyor ki kimse farketmesin. Ben bi tanesini ucundan kaldýrýp baktým çil çil altýn. Cumhuriyet ata lira külçe ne ararsan var. Þöförünü sýkýþtýrdým aðzýndan laf alamadým. Ülkenin dört bir yanýndan otobüslerle kuyumcu getiriyorlar bölgeye 7/24 çalýþma talimatý verilmiþ hepsine. Nakit cash çýkarýp hemen bu altýnlarý alýyorlar. Son aldýðým bilgilere göre 1000 adet yeni kamyon sipariþi verilmiþ bugün yarýn bölgeye intikali söz konusu. Bu kadar hareketlilik boþuna olamaz. Ciddi bir rezerv olmalý. Bende þu an eregl yok ama siz alýn iþte 5 sene sonra falan bu altýnlar bilançoya yansýdýðý zaman bana dua edersiniz. Bu arada jetler bizim helikopteri sýkýþtýrmaya baþladý. Bu bilgileri çok zor þartlar altýnda sizlere iletiyorum. Hakkýnýzý helal edin.
Kamyon, damperli falan.. onlarla uðraþmaya gerek yok.. Kursunlar TH Abimin PipeLine HyperLoop First In First Out algoritmik sistemini, alttan versinler sarý samaný.. üstten çýkar elbet bi þeyler; þýkýr þýkýr.. YTD deildir..![]()
6 milyar daha net kar yazarsa kalan iki çeyrekte iþyatýrým tahmini tutmuþ olacak. umarým 16 milyarý geçer tabi de biraz moral olur. gerçi %7-8 temettü verebilse bile yine 2025 beklentilere göre sanki yönü belli olacakmýþ gibi.
Yer Ýmleri