iştahsız demeyelim kararsız genccerlere güvenmeyenler
aylardır hisseyi taşıyıp yorulanlar lanet edip zarrardan ayrılanlar ağırlıklı
bizler gibi yeni gelenler ağırlık arttıracak kişiler ise biraz daha umut ışığı arıyorlar
eee bunu döviz ve gördüklerim desteklesede ...fabrikanın zırt pırt üretime ara vermesi sinir bozucu
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
kısmetten ötesi yok ama ben oldukça umutluyum, piyasada başarılı olamadım maalesef ama şöyle bir şey yapıyor onunlada teselli oluyorum, hisseler arası parite uyguluyorum, buradan yola çıkarak
2015 i baz alıyorum
bağfaş zirve 16 liralar,
hektaş , karel, kozaa, aselsan 2016 da diplerden kaptırdıklarım, hepside sattığım fiyatın 1 kuruş altını görmediler, onlarla mukayese edince o zamanki paramla bugünkü kadar bağfaş alamıyordum, hatta 2009 zirvesindeki malı alamıyordum, e o zaman karlıyım diyorum teselli buluyorum. Hayat tesselli bulmaktır zaten. Bağfaşın yapıp bitirip devreye soktuğu yatırımda cabası. E arada bir olaxcaktır üretim durdurmalar falan. pardon kozaa sattığım fiyatın altını gördü.
Hisse başlıklarında sadece hisse hakkında paylaşım yapıyoruz cunku insanlar hisse başlıklarında hisse hakkında Bilgi almak icin geliyorlar , değer konulardaki yazılarınızı genel başlıklarımıza yazabilirsiniz .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Değerli topik sakinleri
*temmuzun ilk ihracat gemisi 5 temmuz itibari ile limandan ayrımış
*duran sülfirik asit tesisi çalışmaya başlamış
*sülfirik asitten istenilen randıman alınamamış olacakki dışarıdan gemi
ile sülfirik asit tedarik edilmiş şu an iskelede duruyormuş
*çarşamba günü can tesisi start verilmiş
*perşembe günü enerji üreten tribün arıza yapmış bu sebebten can tesisi durmuş
takribi 1 hafta daha çalışmayaçakmış
*dap tarafında bir sıkıntı yok çalışıyormuş
*iç piyasa satışları tırlar ile her gün sevkiyat devam ediyormuş
*ithal edilen malın taşınmasını sağlayan konveyör hattları %95 bitmiş
*fabrikaların nın soğutma suyunu sağlayan deniz suyu hatları yenisi ile değişmiş
*ağa hala taşaronların paralarını ödemiyor muş ..
dolar yükseleçek korkusu ile bozdurmuyormuş
bu kadar haber akışı yeter ...
Akdeniz petrol arama(AB yaptırımları) ve s400 lü(ABD yaptırımları) yoğun bir haftada herkese bol kazançlar
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer İmleri