iþtahsýz demeyelim kararsýz genccerlere güvenmeyenler
aylardýr hisseyi taþýyýp yorulanlar lanet edip zarrardan ayrýlanlar aðýrlýklý
bizler gibi yeni gelenler aðýrlýk arttýracak kiþiler ise biraz daha umut ýþýðý arýyorlar
eee bunu döviz ve gördüklerim desteklesede ...fabrikanýn zýrt pýrt üretime ara vermesi sinir bozucu
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
kýsmetten ötesi yok ama ben oldukça umutluyum, piyasada baþarýlý olamadým maalesef ama þöyle bir þey yapýyor onunlada teselli oluyorum, hisseler arasý parite uyguluyorum, buradan yola çýkarak
2015 i baz alýyorum
baðfaþ zirve 16 liralar,
hektaþ , karel, kozaa, aselsan 2016 da diplerden kaptýrdýklarým, hepside sattýðým fiyatýn 1 kuruþ altýný görmediler, onlarla mukayese edince o zamanki paramla bugünkü kadar baðfaþ alamýyordum, hatta 2009 zirvesindeki malý alamýyordum, e o zaman karlýyým diyorum teselli buluyorum. Hayat tesselli bulmaktýr zaten. Baðfaþýn yapýp bitirip devreye soktuðu yatýrýmda cabasý. E arada bir olaxcaktýr üretim durdurmalar falan. pardon kozaa sattýðým fiyatýn altýný gördü.
Hisse baþlýklarýnda sadece hisse hakkýnda paylaþým yapýyoruz cunku insanlar hisse baþlýklarýnda hisse hakkýnda Bilgi almak icin geliyorlar , deðer konulardaki yazýlarýnýzý genel baþlýklarýmýza yazabilirsiniz .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Deðerli topik sakinleri
*temmuzun ilk ihracat gemisi 5 temmuz itibari ile limandan ayrýmýþ
*duran sülfirik asit tesisi çalýþmaya baþlamýþ
*sülfirik asitten istenilen randýman alýnamamýþ olacakki dýþarýdan gemi
ile sülfirik asit tedarik edilmiþ þu an iskelede duruyormuþ
*çarþamba günü can tesisi start verilmiþ
*perþembe günü enerji üreten tribün arýza yapmýþ bu sebebten can tesisi durmuþ
takribi 1 hafta daha çalýþmayaçakmýþ
*dap tarafýnda bir sýkýntý yok çalýþýyormuþ
*iç piyasa satýþlarý týrlar ile her gün sevkiyat devam ediyormuþ
*ithal edilen malýn taþýnmasýný saðlayan konveyör hattlarý %95 bitmiþ
*fabrikalarýn nýn soðutma suyunu saðlayan deniz suyu hatlarý yenisi ile deðiþmiþ
*aða hala taþaronlarýn paralarýný ödemiyor muþ ..
dolar yükseleçek korkusu ile bozdurmuyormuþ
bu kadar haber akýþý yeter ...
Akdeniz petrol arama(AB yaptýrýmlarý) ve s400 lü(ABD yaptýrýmlarý) yoðun bir haftada herkese bol kazançlar
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer Ýmleri