Sayfa 239/385 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by HAK Yazıyı Oku
    Hisselerimiz iki gün içinde neredeyse %20 geri gelirken ve biz aşırı oynaklıkla ilgili açıklama beklerken,

“Şirketimizin %51 bağlı ortaklığı Akdeniz Teknoloji Güvenlik ve Savunma Sistemleri Sanayi ve Tic. A.Şâ€™nin 09.01.2018
    Tarihinde katılmış olduğu BOTAŞ Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş firmasının düzenlediği ihaleye ilişkin olarak
    Firmamız ihaleden elenmiş olup, karara ilişkin gerekli hukuki ve itirazi işlemler yapılacaktır. Gelişmelerle ilgili
    Ayrıntılar itiraz ve yargı süreci tamamlandıktan sonra Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)’ta yatırımcılarımızla
    paylaşılacaktır.†haberi geliyor.

Bu ihaleye teklif verdiğini duyurmayan zihniyet elendiğini duyururken hissede çöreklenenlere fırsat vermiş olmuyor mu?
    Zira bu ihaleye teklif verdiklerini açıklamamışken sessiz sedasız hukuki süreci yürütebilirdiler.

Oysa yangına körükle gidiyorlar. Ben kasıtlı olup olmadığını anlamakta zorluk çekiyorum.

O zaman patron ekonomist dergisinde , blomberght'de söylediklerinin arkasında dursun..
    İlginç olan gelen haber direk olarak Akdeniz Güvenlik ile ilgili değil, iştiraki Akdeniz Teknoloji ile ilgili.
    Bugüne kadar Akdeniz Teknoloji ile ilgili kaç tane haber göndermiş ki, bugün bunu gönderiyor.
    Şirket bu konuda politika değiştirdi ise, bundan sonra diğer iştirakleri ile ilgili (Mai ve Tanıtek) tüm haberleri de göndermelerini bekliyoruz. Aksi taktirde bugünkü haberin kasıtlı olarak gönderildiğini, daha doğrusu bu düşüşe kılıf olarak gönderildiğini düşünmeye başlayacam. İhaleye giriş haberini göndermeyen yönetim, elenme haberini niye gönderiyor? Bugüne kadar kaç tane elendiği ihalenin haberini göndermiş?

Bu arada, Tera'dan 325.593 lot mal çıkmış, bazı kurumlara dağılmış. Tera'nın elinde 1002 lot mal kalmış.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Bir hisse 18 Aralık'ta 5.150 TL'den 6 milyon lot satıp kasasına 31.000.000 para koyup,
    Savunma sanayinde yurt içi ve dışında iş yapan Ankara'da 4.500 m2'lik taşınmazı olan bir şirkete (MAİ A.Ş.) 10.000.000 TL verip,
    Yazılım sektöründe (TEDES, Plaka tanıma vs) belediye ve Aselsan ile iş yapan şirkete 1.000.000 peşin 4.000.000 TL 6 ay sonra vermek suretiyle ortak oluyor ,
    Afganistan'da 33 milyon USD'lik ihale alıyor,
    TL bazında yaklaşık 20.000.000 taşınmazlarını satış kararı alıp ,
    6.400 TL'leri görüp bugün 2.5 ay sonra yeniden 5.150 TL'yi görüyorsa orada yanlış bir şey var demektir.
    SPK hala çıkıp açıklama istemediği gibi şirkette açıklama yapmıyor.
    Ne açıklıyor? KAP'ta duyurmadığı iştirakinin ihale elenme haberini duyuruyor.
    Peki bu ne anlama geliyor. Yakın olduğu hükümet ile arası mı bozuldu?
    Taşınmaların satış gerekçesi ne?
    Bu kadar yoğun satış neden geliyor?
    Üstelik İş, Garanti, Ata ve Yatırım'dan satış geliyor.
    Patron mu satıyor yoksa hisseni geleceği ile ilgili endişe edenler mi?
    Şirket tahsili sonrası analistlerle yaptığı toplantıda açıkladığı gelişmeler ne alemde?
    Çok bilinmeyen var ve hepimiz büyük zarardayız. Şirket ise lal kesilmiş durumda.

Şirkete tüm bunlara dair mail attım ve yatırımcı ilişkilerini aradım lakin toplantı varmış görüşemedim.

4. İyi yapmışsınız teşekkür ederiz sayın hak,
    Gelen cevabı paylaşırsanız seviniriz.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

İki günde %20 düşen bu şirketin bir yönetim kurulu yok mu çıkıp açıklama yapmaya muktedir...

6. Hadi 5.19 ken neyse de 5.12 nedir ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu soygunu yapana da , yapılmasına müsaade edene de yazıklar olsun.

8. Sayin Hak siz goruyorsaniz acaba hacim nasil? Yani biri mi satiyor yoksa genel bi hareket mi var acaba? Bilmem bu yorumlanabilir mi gerci.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 239/385 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •