.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
AKFYE giren var mı?
Resmî Gazete :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adıyaman Valisi istifa etti. Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar: “Yaklaşık 3 yıldır yürütmekte olduğum Adıyaman Valiliği görevimden, yaşadığım sağlık sorunları sebebi ile affımı talep etmiş bulunmaktayım.”
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
YSK Başkanı : Milletvekilliği seçiminde kamu görevlilerinin istifasına yönelik süreç bugün başladı. 16 Mart mesai bitimine kadar istifa süreci devam edecek. İstifa etmek isteyen kamu görevlilerine ve milletimize hayırlı olsun.
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım bugün saat 18.00'da Fatih Erbakan'ı ziyaret edecek
Yer İmleri