Ýyi bayramlar.
Ýyi bayramlar.
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Kýlýçdaroðlunu ziv,ziv takip den trol ordusu var,amaçlarý provakasyon, bunlarý kim taktý onun peþine ?,sorsan iktidara bizim haberimiz yok der tabiki,bu forumdada var,ama onlarýda takip eden bir güç var![]()
Netflixte boða,boða (chokehold) filmini izledim,kývanç tatlýtuð oynuyordu,filimde guya yolsusluk yapan bir adamýn,egede bir köye göçüylen geliþen olaylarý anlatýyor,köyde çoðu tepkili vs,aklýma hemen zat geldi,adam ve çevresi ülkeyi soydu halktan çýt çýkmýyor![]()
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramýmýz Kutlu Olsun !!
“Bir gün ulusu sizin gibi beni anlamýþ gençliðe býrakacaðýmdan çok memnun ve mesudum. “Mustafa Kemal ATATÜRK
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ
9 aylýk bebek bile yalanlara en fazla 5 yada 6 kez kanar.
Yalanlarla ve olmayan gazlarla hala muhalefet yapan akp ve tayfasý bilmeliki.
Artýk koptunuz bu dünyadan ve gerçeklerden.
Kibrinizde her yerinizden akýyor.
Dünyayý ben yarattým dersiniz.
Soðan karýn doyurur ve yemeklerin olmazsa olmazý.Artý sade artý peynirle bulgurla fasulye ile yenir.
Sizler Togg Togg bizler hep yok yok oy derken yenilerde katýldý yok yok oy diyen.
Lakin hala çalma düzenekleri konuþuluyor.Her zamanki yaptýðýnýzdan baþka þansýnýz kalmamýþ gibi.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ne yazýkki huylarý böyle,biz buna huyu batsýn deriz,tabiki hepsinin batmasýný isteriz,besbelli oy verecek olanlar bunu görüyor,en baþtada benim ilim,kurtuluþ savaþýnda ön plandaydý,gerçekten yazýk,gerçi bunlar osman aga asker toplarken daðlara kaçmýþlardý,iþte onlar bunlar þehirde yoðunlaþtýlar![]()
Yer Ýmleri