Sayfa 239/662 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    yok şunu demek istiyorum.. malı alan kurum mu ? bu aracı kurum üzerinden mal alan üyeler mi ? aracı kurum en fazla üyelerine yatırım danışmanlığı kapsamında hizmet verebilir. ben gerçi hayatımda hiç bir danışmanın söylediğini yapmamışımdır. Ayrıca danışmanlara, analistlere falan hayatta güvenmem. Zaten işi bilseler kendileri köşeyi dönerlerdi çoktan.
    Haklısınız işi bilselerdi kendileri köşeyi dönerdi, bende yatırım danışmanlığı almıyorum, tamamen kararı kendim veriyorum, duruma göre long veya short pozisyonu alabiliyorum, faiz artışı beklentisi ve uzun bayram tatili olması nedeniyle xBank longlarımı satıp, shorta geçmiştim, 2 taraflı da iyi iş yaptı,
    Aracı kurumlarda ne işler döndüğünü pek bilemiyorum, ama müşterinin hesabını yöneten trade eden personeller olduğunu biliyorum, işlem yaparak kar üretmeye çalışırlar, tabiki bu her zaman mümkün olmayabilir, örneğin bugün Meksa Yatırımda olduğu gibi!

2. İş bankası C hissesi konusunda ÇOK ÇOK KASMAYINIZ !

Rus sberbank DENİZ BANKI ADAŞIMI ARAP EMİRLİKLERİNE 3,6 milyar dolara sattı

İş bankası 5 Deniz bank eder

2018 den beri düşen trend 2025 kadar tersine döner

18 milyar dolar olmaz ise iş bankası SURATIMA TÜKÜRÜN demiyorum YATIRIM TAVSİYESİ değildir Allah’ın var spk var dileyen uzun vade banka alabilir kısa vade beklentim yok uzun vade 500 milyar tl piyasa değerini İSCTR 2025-2026 beklerim ben !!! YTD

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Pastaya bakarak hicbirsey anlamak hicbir zaman mumkun degil. Eglence icin ancak.
    Ayni araci kurumun bircok musterisi oldugu gibi, bir musterisinin bircok araci kurumu olabilir.
    Islemleri yapanlar araci kurumlarin fonlari, musterileri, portfoy yonetimi kapsaminda musterilerinin parasi ile islemler, vs.
    Herifler hicbir bayramda kimseye kazandirmiyor.
    Evet doğru tespit,
    Bizim bireysel yatırımcı sanki o kurum satmış gibi algılıyor,ayrıca o kurumdan satar başka kurumdan 2 gün içinde virman eder buna bakarak yanlış algı olmadın.
    2.husus aracı kurumlarin fonları satış yapar yatırımcı talepleri doğrultusunda,
    Sn 666 kimse kimseye para kazandırmak zorunda değil,biri kaybecek biri kazanacak temel bunun üzerine,
    Psikoloji ve zamanlama önemlidir,
    Bunu siz bilirsiniz muhakkak ama bilmeyenler de öğrenmelidir,
    Yt.tv.degikdir.
    Sagliklar

Bir yabancı kurum isc için yüzde 32 eksi tavsiye vermiş şeref yoksunu.
    Adiler isc Şişecam bile etmiyor Allah belanızı versin,
    Buna sesssiz kalan isbankasi yönetiminde şiddetle kınıyorum,etkisiz vede tepkisiz olduğu için yazıklar olsun sözün bittiği yer.
    Yt.tv.degildir.
    Sagliklar

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Evet doğru tespit,
    Bizim bireysel yatırımcı sanki o kurum satmış gibi algılıyor,ayrıca o kurumdan satar başka kurumdan 2 gün içinde virman eder buna bakarak yanlış algı olmadın.
    2.husus aracı kurumlarin fonları satış yapar yatırımcı talepleri doğrultusunda,
    Sn 666 kimse kimseye para kazandırmak zorunda değil,biri kaybecek biri kazanacak temel bunun üzerine,
    Psikoloji ve zamanlama önemlidir,
    Bunu siz bilirsiniz muhakkak ama bilmeyenler de öğrenmelidir,
    Yt.tv.degikdir.
    Sagliklar
    Haklisin. Borsadaki islemlerim icin kendimden baskasini sorumlu tutamam zaten. Problem de orada degil, ulkenin kurunu stabil tutmamakta. Borsa sahsi etkiliyor, kur herkesi.

Ayrica daha onceki bayramlarda hep hareket yapilirdi satan alttan almasin diye. Tombul kus mesela 13'den 17'ye gelmisi bayramdan onceki birkac gunde. Ondan sonra bir daha hicbir bayramda yatirimcinin yuzu gulmedi. Cunku yatirimci gitti, kumarbaz var.

İSCTR günlük, İs Yatırım destek atmış ama uzun bayram tatili öncesi kimse yüksek faizli kredili mal taşımak istemez,

İSCTR günlük, İs Yatırım desteği azaltmış, işi trade çevirmiş, bugün ki işlemlerden 2.6 krş kar yazmış,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    nikrece:%19,25
    %15 geldi.

Sayfa 239/662 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri