Sayfa 238/661 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
Arama sonucu : 5287 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    İSCTR günlük, bu Garanti ve Meksa Yatırım pek mal taşımazlar, gün sonu satmak/yedirmek isteyeceklerdir!
    bu aracı kurumlar zorla mı sattırıyorlar hisseleri üyelerine ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Merkez Bankası'nın perşembe günkü toplantısına dair #faiz artış tahminleri (#TCMB politika faizi % 8,5)

📌Goldman Sachs % 40
    📌Bank of America % 25
    📌Deutsche Bank % 20
    📌Societe Generale % 15

(alinti)
    nikrece:%19,25

3. işfinansa dikkat.tarihi hisse vurgunu nasıl ve kimler tarafından nasıl organize edildi.çok önemli izle incele araştır.işbankı yöneten chp atamalar kimdi chp başında kim vardı .işgrubun başında kim vardı .işfinans borsadaki % 40 pay nasıl % 5 e indi kim hamurtladı nasıl bi organizasyon kim izin verdi bu tezgaha .Devletimiz acil araştırmalı ve gerekiyorsa k.y. hakları için kayyum atamalı .

4.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    nikrece:%19,25
    % 18,5 benim tahminim. Yani + 10 baz puan. Devamı bir sonraki PPK toplantısına...

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    bu aracı kurumlar zorla mı sattırıyorlar hisseleri üyelerine ?
    İSCTR günlük, bu kadar yüklü mal alan küçük yatırımcılar değildir, bu 2 kurum alıcı gelirse mal yedirir, gelmezse taşıma ya çalışır, bugün çarşamba kredili mal taşımak kimse istemez, bakalım paraları var mı, kapanışta belli olur!
    Piyasa da biraz mal almış, iyi kapatmayabilir!

İSCTR günlük, Meksa Yatırım aldığı 8.5 mlyn lotun tamamını 8.5 krş zararla satmış, Garanti Yatırım da 2.5 mlyn lotun 1 mlyn kadarını yedirip 1.4 mlyn lotu taşımış, ben daha kötü bir kapanış bekliyordum, dibinden 15 kademe tepti!

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    İSCTR günlük, bu kadar yüklü mal alan küçük yatırımcılar değildir, bu 2 kurum alıcı gelirse mal yedirir, gelmezse taşıma ya çalışır, bugün çarşamba kredili mal taşımak kimse istemez, bakalım paraları var mı, kapanışta belli olur!
    Piyasa da biraz mal almış, iyi kapatmayabilir!
    yok şunu demek istiyorum.. malı alan kurum mu ? bu aracı kurum üzerinden mal alan üyeler mi ? aracı kurum en fazla üyelerine yatırım danışmanlığı kapsamında hizmet verebilir. ben gerçi hayatımda hiç bir danışmanın söylediğini yapmamışımdır. Ayrıca danışmanlara, analistlere falan hayatta güvenmem. Zaten işi bilseler kendileri köşeyi dönerlerdi çoktan.

Pastaya bakarak hicbirsey anlamak hicbir zaman mumkun degil. Eglence icin ancak.
    Ayni araci kurumun bircok musterisi oldugu gibi, bir musterisinin bircok araci kurumu olabilir.
    Islemleri yapanlar araci kurumlarin fonlari, musterileri, portfoy yonetimi kapsaminda musterilerinin parasi ile islemler, vs.
    Herifler hicbir bayramda kimseye kazandirmiyor.

Sayfa 238/661 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •