Sayfa 237/662 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    japonya gibi bir güç neden avrupa birliğine girsin ? zaten bizim avrupa birliğine girme sebebimiz ekonomik olarak gelişmek için burayı paravan olarak kullanmak değil mi ?
    Sadece ekonomik degil ki. Amac insanimizin medenilesmesi. AB ve diger ulkelerde halklar bir gunde boyle olmadi. Otorite senelerce kafalarina vura vura yerlestirdi yerlestirecegini.

Ornek vereyim. ABD'de yatirimciyi zarara ugratan herhangi bir olayda SEC en gec 3 haftada dava aciyor. Dava acilan mahkeme de 15 sene degil, en fazla 1.5 ayda karara bagliyor. Yatirimciyi zarara ugratmissa karisinin eski kocasinin metresinin kizindan bile bulup o parayi getiriyor yatirimciya veriyor. Bir de burda yasama-yurutme-yargi olan otoritenin, gorevini yapmayi birak, batak sirketlerde milyon milyon lotlari komisyon karsiligi tahsisliden verip yatirimcinin ustune bosaltilmasini sagladigini dusunursek fark hemen ortaya cikiyor. Bir dusunelim bakalim kapali tahtalarda simdiye kadar parasini kurtaran niye yok diye.

Oralarin sermaye piyasalari bir gunde bu hale gelmedi, bizden beterlerdi eskiden.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    bu kiyagi kimseye yapmam da,
    hadi neyse
    degerinizi bilin

https://www.isbank.com.tr/contentman...s_31122022.pdf

3. Japonya neden ab girdin diyenler İtalya Almanya Fransa neden girmiş ise o yüzden daha büyük bir güç olmak maksadıyla girerler sadece ekonomik gelişme değil her alanda gelişme büyüme sinerji imkanı sağlar İtalyan halkı bizler sanatçı milletiz Avrupa’ya çok büyük kültürel hediyeler armağan edilmez diyorlar Japon’ların da büyük katlıları olurdu.

Özetle çok kestirmeci ve statik düşünmek yanlış örneğin tarihsel gerçeklerden kopuk olarak turan devleti kurup Bozkurt töresine uygun yaşamayı hayal edenler olabilir , Azerbaycan Orta Asya veya İslami ülkelerle örneğin Suriye ırakla Arabistan’la mısırla birleşmeyi hayal edenler de olabilir !!! Bunlar henüz olmayacak , biz Türkler tek başımıza süper devlet olamayız ama Avrupa veya başka büyük güçlerle ittifak halinde her tür gelişmeye açık oluruz , refah devleti oluruz .

Yapi Kredi isi biliyor gibi. Iyi fiyattan satmis batik kredileri. Acaba kurdaki farkdan mi boyle iyi cikti.
    EDIT: Nisanmis hepsi, kur degil. Isi biliyor.
    ----

Yapı Kredi son üç ayda toplam 2 milyar Türk Lirası (TL) batık krediyi 566 milyon TL’ye sattı.

30 Nisan 2023 tarihi itibarıyla toplam 1 milyar 71 milyon TL tutarındaki tahsili gecikmiş alacak Birleşim Varlık Yönetim A.Ş., Dünya Varlık Yönetim A.Ş., Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş. ve Sümer Varlık Yönetim A.Ş.’ye toplam 333 milyon 500 bin TL’ye devredildi.

SON ÜÇ AYDA 2 MİLYAR TL BATIK KREDİ ELDEN ÇIKARILDI

Yapı Kredi Bankası 27 Nisan’da toplam 905 milyon 791 bin TL alacağın, Birikim Varlık Yönetim A.Ş., Emir Varlık Yönetim A.Ş., Gelecek Varlık Yönetim A.Ş. ve İstanbul Varlık Yönetim A.Ş.’ye toplam 233 milyon 100 bin lira bedelle satmıştı.

Merkez Bankası'nın perşembe günkü toplantısına dair #faiz artış tahminleri (#TCMB politika faizi % 8,5)

📌Goldman Sachs % 40
    📌Bank of America % 25
    📌Deutsche Bank % 20
    📌Societe Generale % 15

(alinti)

7. birde arttırmıyormuş ama ne gülerim o zaman

İSCTR günlük, bu Garanti ve Meksa Yatırım pek mal taşımazlar, gün sonu satmak/yedirmek isteyeceklerdir!

Sayfa 237/662 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •