Sayfa 239/450 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon
Arama sonucu : 3596 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,721
    Endex 10100 cıvarına doğru gidiyor bankalar eşliğinde,nasıl olsa iktidar bizleri bankalara soyduruyor,zamanında bankalara giydiriyordu,ingiliz geldi sus,pus nasda demiyor artık,sıkıysa faiz sebep desin boyunun ölçüsünü alır doları baskılamaya devam ediyorlar,zaten en ucuzu dolar sayılır,faizlerde gerçek enflasyona göre çok düşük,ülkenin yarısı açlığa talim,elin gevurunda asgari ücret orantısı %5 bile yok bizde %50 üstü,iktidardan önce bizdede düşüktü %15 cıvarıydı,ona bile karşıydık,şimdi 50 üstü gık yok,zaten sesi çıkanları içeri atıyorlar dayattıkları torba yasalarlan,mahrukyanı en sonunda serbest bıraktılar,neymiş yurt dışına kaçar diye,daha ben ne diyeyim o hakim,savcılara,zaman gelecek ayni sanık sandelyesine kesin oturacaklar,yok öyle bana emrettiler falan filan,teğmenler olayı hep ironi,disiplin başkanı ben öyle şey görmedim siye dosyayı iade etti hepsi pırlanta gibiçocuklar dedi,narin olayını ben eski adememin ilk eşi lility olayına benzetiyorum,hani kadınların lohusa döneminde 40 gün içinde bebelerin başına al çökmesin diye töre olayları gibi,o olay aklıma gelmişken cadı olayı ile harmanlanmış,cadılar bebe kalplerini kundaktan söküp alır yermiş derlerdi,bizde eskiden bir kadın vardı anlatır dururdu benim anamda cadıydı derdi,evlendim kocamın yanında devamlı eski anılarımı özlerdim ah eskiden yediklerim derdi,anası cadı olduğu için guya devamlı bebe kalpleri yerlermiş cız bız yaparak,zaten çoğu kimse inanmazdı,sadece hurafelere inananlar inanırdı,sonra öldü gitti,bende narin olayını buna bağlıyorum,öyle organize çalışmışlarki insanın aklı duruyor,teknolojiyide çok iyi biliyorlar,işlin içinde millet vekilleride var,zaten onun yüzünden süreç geç işliyor,guya yerli kaya 1 ay içinde çözecekmiş 100 gün geçti...bide suriye olayı var acaba bizdeki emevi camisinde namaz kılacakmı,öye diyordu,esat şimdi guya düşmek üzere,ayakta suriye kalmıştı,cani ABD onuda çökertme peşinde bizdeki kuklalarlan beraber,çoktan çökerdide arkasında rusya çin vardı ondan tökezlediler,çökse ne olacak bizimkilerin eline ne geçecek,bu pis köpek enperyalistlar kan emici vampirler ve kızıl koministler dünyayı kana buluyorlar,arap baharı adında ortadoğu ve dünyada katliam yapıyorlar,bu gidişle nükleer savaşa dönecek dünya,ondan sonra başka dünya arayışına gderler,tabiki bulurlarsa,hala formumuza uygun gezegen bile yok,ben en fazla yer altı faliyetlerine önem veriyorum,çünkü magma tabakasında birşeyler oluyor vs,durumlar bundan ibaret...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,721
    Asgari ücret konuşuluyor devamlı,%25 geçmesin diyor patronlar kulübü,öyle olursa 17.000x25=4250 yapar-17000+4250=21250...

olmadı biraz daha ilave 22.250,23.250 olması imkansız,seçim yakın olsaydı verilirdi,seçim yok zamda yok,emekli 15-17 arası,çalışan malum sözleşmeli,sözleşmede ne açıklandıysa üstüne enflasyon farkı ...iktidar hiç karışmasaydı eski sisteme göre şu anda asgari ücret 30 üstünde olurdu,en az emekli maaşıda böyle olurdu,acep ireis 2024 senesini emekli yılı ilan etmişti ne olduğunu gördük,2025 senesinide asgari ücret yılı olarak açıklarmı

Tmsf: Sigortaya tabii mevduat ve katilim fonu tutarı 650bjn tl den 950 bin TL’ye yükseltildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,721
    Enflasyon yumurta hesabından yapılırsa ,önceleri bir yumurta 2.5-3 arasıydı,şimdi 6-7 arası -eyyy tüik sen ne içiyorsan bizede söyle bizde içek...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,721
    Kötü günler geride kalındı deniliyor,ücret artışına gelince krizdeyiz enflasyonu düşürmemiz lazım deniliyor

Sırada kim var?

tramp süriye de tavrını açıklamış.yalandan kim ölmüşki

Batılılarda yalancı inanmam hiç birine

ırak da nükleer kimyasal silahlar vardı hani

Bu itneler savaştan ve kaos dan besleniyor

hastşabici burada israil için varız dedi kamaralara

yani herkes bir omurgasız ve bizde buna at izi it izine karıştı denir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

kim aklına girdiyse putinin onuda ukraynada zayıflattılar aynı saddama kuveyte gir dedikleri gibi.

Oda bu gidişle lazkiye yi kaybedecek sıcak sulardaki üstünü akdenizde olamıyacak.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Dışişleri Bakanı Fidan: "Suriye halkı ülkelerinin geleceğini yeniden şekillendirecek"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 239/450 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •