galipin değilmi bu metro başkasını uçuruyor biz alınca o bile kaçıo :D
galipin değilmi bu metro başkasını uçuruyor biz alınca o bile kaçıo :D
Yatırım finans ve metro yatırımdan islem yapanlar danışıklı diye düşünüyorum .Sebebi algı yapıldı ve takasta metro yatırım alislarini görenler sabah tahtaya atladı.akillarda 322 maliyeti var metro yatırımın mantığıyla ben zarar edersem oda zarar eder mantığı oluştu.gecmiste çok yaşadık böyle durumları .Y.t.d
Bahar yine yaptı yapacağını
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip Ağa perşembe aldığını cuma günü zarardan satmış. Sebebi ile ilgili bilgi ve yorumu olan var mı?
Takaslar ky nasıl algılamak istiyorsa öyle yapılır.metro zararına vermiş gözüküyor ama bence OYAK yatırım finans ve metro yatırım üçlüsü tahtaya hareket getirdi karını aldı kenara çekildi gözüküyor .Bize böyle bir mesajmi veriliyor yoksa tahtanın artık yükseliş kanalına girerek ivmelenecegi mesajımı önemli olan burası.cuma günü isyatirim o kadar Lot almış niçin alanlar hepsimi ky bunu iyi okumak iyi yorumlamak gerekli .Eskiler için 350 olmuş 4 olmuş önemi yok bizlere 6-7 lerden caktilar ortalama Yapa yapa belirli bir seviyeye geldik ama akguv her hafta bir önceki haftadan daha iyi kapanislar yapmaya başladı bu sadece ümit verici .uzuncu olduğumuzdan önemi yok önemli olan trend nasıl devam edecek.insallah 3 li fiyatları artık dip seviyeleri olması temennisiyle herkese iyi hafta sonları.y.t.d.
bu tarz hisselerde teknik ne kadar geçerlidir bilinmez ama olumlu tarafı yakın zamanda golden cross olmuş macd de alda gözüküyor olumsuz taraf ise yatırım finans ve metro aldıklarını zararına vermiş peki açıkmı yapmışlar diye baktım hiç açıkta yapmamışlar sanki bir hazırlık yapıyorlar son zamanlarda 2 hisse takibimdeydi biri rtalb diğeri akguv ikiside ufak ama kar yapan şirketler ikisindede hacim düşüktü ama hacmin artmasıyla rtalbı bir kaldırdılar alamadan % 50 ye yakın yaptı akgüvde biraz hacim artsın derken ondada alamadan 3,40 lara zıplattılar ama şimdi geri gelmiş belkide almam için fırsat olabilir
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Ahhhhh Bahar ahhhhh.... Kimlere verdin Gine Mal'iiiiii????
Arkadaşlar bir sorum olacak. Gönderdigim bir paylaşımı nasıl silebilirim...?Yani burada paylaştığım msji? Eskiden msjin altında düzenle vardı şimdi Yok.. Nasıl olacak
Yer İmleri