zaten tavan falan beklemiyorum
bir holdingin bir hissesi giderken diğerinin gitmediği çoktur
zaten tavan falan beklemiyorum
bir holdingin bir hissesi giderken diğerinin gitmediği çoktur
ytd
56 yı kaldırsa 57 de kalcak gibi bir hava var hayırlısı
ytd
şu 56 ve 57 yi sıyırıp kaldırsa da şu açıkçıları bacağından bir tavana assa nede güzel olurdu. Borsada patrona acırım açıkçılara asla acımam. Neyi var neyi yok kaybetseler tırnağım kadar üzülmem.
en boktan kağıt yapıcı bile martı tavanı alınca 2-3 kademe atardı yukarı , bu muhterem bu işi kıvıramadı,basiretsiz biri...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
bence kağıda aşırı ky daldı onlara fazla kâr ettirmek istemiyor bugün 55 den aşağı düşmesin yeter daha seans bitmedi herşey olabilir spekten başka kimse ne olacağını bilemez
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
55 ede kamyonu dayadı aşağısı yok diyor sanırım.ytd
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
demir attım dercesine
ytd
Yer İmleri