Sayfa 24/540 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 185 - 192 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    çanakkale-kocaeli
    Gönderi
    148
     Alıntı Originally Posted by bekir_56 Yazıyı Oku
    minareyi çalan kılıfını hazırlarmış borsa şirketlerinin patronları yalnız ceplerine çalışırlar acı olan şey güvendiğimiz denetleme kurumları hep patrondan yanalar ??? patronun izni olmadan hiç bir hisse yerinden kıpırdatmazlar ? yaklaşık --8 usd olan halka arz fiyatı ile bugünkü fiyatla karşılaştırdığımızda hisse de yatırdığımız para 36 tl dir vede 2.5 yıllık boşa geçen zaman ??? millet enayiki borsaya gelip yatırım yapıyor ??? unutmayalımki türkiye burası bütün yasalar güçlüden yana ???
    dediklerinde sonuna kadar haklısın, Bu tür insanların tek korkuları REZİL OLMAKTIR: BUNUN YOLU ONLARIN SİZLERİN KARŞISINA ÇIKTIKLARI TEK ZAMAN OLAN GENEL KURULDUR,[B] 1 LOTUN BİLE VARSA O SALONA GİRMEYE HAKKIN OLUR, aracı kurum yazısı, [/B]İŞTE ORADA KARŞILARINA DİKİLİP HESAP SORABİLİRSİNİZ.
    AÇIKCASI BEN ÇANAKKALEDEYİM ŞUAN, REHBERİMDE İŞLERİM YOĞUN, PRO DALGICIM İŞLERİM FULL, kısacası ne imkanım nede zamanım var ama şuda var İÇİNİZDE ANKARADA OLAN YOK MU, YOKMU YAHU 1-2 KİŞİ,kanuni hakkını ve bütün yatırımcılar için
    EY ENİS VE SAİT BEYLER 2 DAKİKA DELİKANLI OLUNDA SÖZLERİNİZİ HATIRLAYIN DİYECEK , YOK MU ?
    BEN SİZE SÖYLEYEYİM O SAİT İN YAPTIĞI 36 TL. İLE ÇIKMAZ

14 den sat 11 den al... 7den al 9 dan sat ne güzel iş...kaybetmeyen kasa
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

3. Şirketin halka arz fiyatından sonraki bilancolarina bakınca düştüğü yer normal güven kaybetmiş 1 kaç iyi bilançodan sonra çıkışını sürdürecektir diye düşünüyorum

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Şu anki bilanço gibi bilançolar göndermeye devam ederse ben de kağıdımızdan umutlu olmaya devam ederim.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

ilginç bir hikayesi olacak. o kadar sığ ki insan acaba var mı diye kuşkuya düşüyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    çanakkale-kocaeli
    Gönderi
    148
    Şirketin yönetimi ile ilgili herhangi bir şüphem yoktur.
    2017 için beklentim kar rakamı 70-100.000.000 tl.dir 2017 yılı ilk çeyrek karı 15.000.000 üzeri olan rakamlar bu öngörümü des
    2018 için beklentim kar rakamı 150-250.000.000 tl.dir - tekler ama ilk çeyrek rakamı 25 ve üzeri gelirse 2018 beklentimin
    2019 için beklentim kar rakamı 300-500.000.000 tl.dir gerçekleşmesi demek olur.unutmayın patronların hedefi dünyada ilk
    2020 için beklentim kar rakamı 800.000.000 tl.dir 5 e girmek cironun milyar $ olmasıdır. 1 mil.$ lık ciro demek %20 net kar demekdir.şirket bu arge destekli gelişimini devam ettirirse ki öylede görünüyor, çok daha yüksek cirolar gerçekleşir.
    unutmayın her koyun kendi bacağından asılır, asla yatırım tavsiyesi değildir.

Avrasya Tüneli nde Ulusoy Elektrik

Asya ve Avrupa ilk kez deniz tabanının altından kara yolu tüneliyle birleştirecek olan Avrasya Tüneli nin mobilizasyon sisteminde Ulusoy Elektrik hücreleri kullanılıyor. Avrasya Tüneli, toplam 14,6 kilometrelik bir güzergâhı kapsıyor
    Ulusoy Elektrik Finlandiya ya Dağıtım Transformatörü Sevk Ediyor

4 kıtada 50 den fazla ülkeye ihracat yapan Ulusoy Elektrik, Finlandiya da orta gerilim enerji bağlantıları sevkiyatına başladı.

bunlar da yeni arge ürünler( seri üretimlerine de başlandı)i :

Havai Hat Fider Otomasyonu
    12-24-36kV Manuel ve Otomatik opsiyonlu Gaz yalıtımlı ve silikon buşingli harici tip ayırıcı ve kesiciler

UKON Kontrol Sistemleri
    Uzaktan Şebeke izleme ve kontrol sistemleri RTU uygulamaları
    Son düzenleme : deeplara68; 18-03-2017 saat: 13:21.

7.  Alıntı Originally Posted by deeplara68 Yazıyı Oku
    Şirketin yönetimi ile ilgili herhangi bir şüphem yoktur.
    2017 için beklentim kar rakamı 70-100.000.000 tl.dir 2017 yılı ilk çeyrek karı 15.000.000 üzeri olan rakamlar bu öngörümü des
    2018 için beklentim kar rakamı 150-250.000.000 tl.dir - tekler ama ilk çeyrek rakamı 25 ve üzeri gelirse 2018 beklentimin
    2019 için beklentim kar rakamı 300-500.000.000 tl.dir gerçekleşmesi demek olur.unutmayın patronların hedefi dünyada ilk
    2020 için beklentim kar rakamı 800.000.000 tl.dir 5 e girmek cironun milyar $ olmasıdır. 1 mil.$ lık ciro demek %20
    net kar demekdir.şirket bu arge destekli gelişimini devam ettirirse ki öylede görünüyor, çok daha yüksek cirolar gerçekleşir.

unutmayın her koyun kendi bacağından asılır, asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Sn deeplara68, degerli arkadaşlar

Borsada bazen denk gelir kağıdın hareketlenmesi sizin girisinizle aynı zamana gelir Çok kazandım dersiniz ama esasen o kağıtta zaman tüketmiş insanların kazancı sizden kat be kat fazladır Çünkü bir şekilde hissesine inanmistir dusse sevinmis lotunu artırmış ciksa daha alamadım diye uzulmustur

Sizin cizdiginiz resme bende bakıyorum ve inanıyorum Bu belirttiğiniz rakamlar nasıl yıllara yayilmissa hissenin değerini bulmasida aynı şekilde olacaktır O sebeple ben düşüşlere üzülen bir yatırımcı değilim Şirkete güveniyorum gelecekte çok büyüyeceğini öngörüyorum Dolayısıyla günlük fiyatların çok önemli olmadığını düşünüyorum

Değerli paylasimlariniz için çok teşekkür ederim

Saygılarımla
    Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

Faaliyet karını son çeyrek çok ciddi oranda düzeltmiş.
    Borçlarını kontrol altında tutabilirse dönem karını da düzeltme imkanı olur diye düşünüyorum.
    O zaman belirttiğiniz rakamlar görülebilir.
    Ekranda ön sıralara aldık, ilgiyle takip edeceğiz kağıdın seyrini.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

Sayfa 24/540 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •