2 gune 1720, 4 gune 1701 ve bir haftaya 1677 bekliyorum ben de
Originally Posted by Dore Evet grafikler cok guzel Ama grafikte aşikar olani yapmak herkesin kazanması demek degil mi? Sayın Dore, ben küçük balığım
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Originally Posted by selym Ben de Regression dolar dolmaz düşüş olur diye düşünüyorum. Ama bunun için objektif hiçbir nedenim yok - salt tahmin... Tobo var sanki.
Originally Posted by Dore 2 gune 1720, 4 gune 1701 ve bir haftaya 1677 bekliyorum ben de bence olmaz - çorbasına idddaya bile girebilirim
Originally Posted by Dore Tobo var sanki. TOBO dis-diplerde oluşur - yani en azından fit TOBO dan bahsediyorsak öyle. Kaldı ki bu biraz ucube bir TOBO ve fit değil (dipte oluşmamış)
Originally Posted by selym bence olmaz - çorbasına idddaya bile girebilirim Ciddi misini Hosuma gitti iddia. Tamam ama soyle yapalım. Kaybeden bir sokak çocuğuna yemek ısmarlasın
Originally Posted by Dore Ciddi misini Hosuma gitti iddia. Tamam ama soyle yapalım. Kaybeden bir sokak çocuğuna yemek ısmarlasın tamam - sorun değil - ama iddanın sınırlarını net çizmek lazım. Ben derim ki: bi düşüş yaşayacaz - ama 1720 altını görmicez
Originally Posted by selym tamam - sorun değil - ama iddanın sınırlarını net çizmek lazım. Ben derim ki: bi düşüş yaşayacaz - ama 1720 altını görmicez Kesin kazandım o zaman
Forum Rules
Yer İmleri