Sayfa 24/1002 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Cool

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Dolara müdahale bile edemiyorlar.
    Niye müdahale etsin ki ????????????????? Önümüz turizm sezonu , döviz ne kadar yüksek olursa o kadar çok

turist gelir .............. hazır kısmet gelmiş bir de korona turizm fiatlarını ucuzlatmaları gerekiyor.Sen yatağında

uyurken onlar onun hesabını yapar ............. ayrıca kurun yüksek olması yabancı yatırımcının borsadan kaçmasını engeller .... nasıl mı ?????

anlatayım öğren de '' müdahale edemiyorlar felan ''' öyle abuk sabuk şeyler yazma.Hisseler çok ucuz yabancı

satmak isterse ucuz satmış olacak , yurdışına götürmesi için dolar alması gerekir dolar da yüksek......iki yerden

kazık yemek istemez.Yabancı ne zaman bizim piyasadan çıkar endeks yüksek kur düşükken çıkar.Bu nedenle

kur un yüksek olması bizim için iyidir .....
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2. spott 30.......107400 altı 15 dakkka stop....sımdılık sıkıntı yok.....kenarda dursun
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Endeks tehlikeli seviyelerde diyorsunuz diye anlıyorum.
    Beni bir sen anladın sende yanlış anladın agam

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    endeks "çıkar" veya "düşer".. fikrini beyan edersin..gerekçeleriyle.. bu normal..

ama amigo gibi sabah akşam sürekli yukselecek yukselecek dersen komik olur..sürekli yazan birinin pozisyonda olması da inandırıcı değil.. pozisyon büyüklüğünü yaz ki millet masaya kaç jeton koyduğunu anlasın.. tek kontrat la oynayan başkadır, vakti çok bol çene yapar.. ama 100 kontrat (ki yaklaşık 1 milyon tl demek piyasa karşılığı) civarı bir pozisyon kontrol ediyorsan bu kadar emin konuşmazsın.. ve önlemlerini alırsın "tail risk" ler için.. daha mütevazi olursun zira bilirsin ki piyasa senden büyüktür..

ayrıca.. burada kimse yukselmez demiyor.. illa yukselecek.. ama ne zaman.. insanlar bunu anlamaya çalışıyor..
    Ee sende gece gündüz herşeyin kötü olduğundan dem vuruyon burda kafa ütülüyon.. Şöyle bi 100 kontrat(yiyosa) bi short açta ondan sonra longlayanlara laf söyle

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Ee sende gece gündüz herşeyin kötü olduğundan dem vuruyon burda kafa ütülüyon.. Şöyle bi 100 kontrat(yiyosa) bi short açta ondan sonra longlayanlara laf söyle
    anlama problemi de var sende.. komedisin.. şort açmak sadece endekste olmaz.. bunu anladığın zaman bu komedi durumunu daha iyi idrak edeceksin..

benim tek bir yönü forse eden yorumlarım çok nadirdir.. hatta belki de hiç yok.. ama sen sürekli tek yöne şartlıyorsun milleti..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Borsanın düşmesi için bimdeki çok büyük sıkışmanın yukarı kırılması gerekir.. Onunda eli kulağında
    Bim de ekmek varmı diyorsun sercan usta.

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    anlama problemi de var sende.. komedisin.. şort açmak sadece endekste olmaz.. bunu anladığın zaman bu komedi durmunu daha iyi idrak edeceksin..

benim tek bir yönü forse eden yorumlarım çok nadirdir.. hatta belki de hiç yok.. ama sen sürekli tek yöne şartlıyorsun milleti..
    Bence borsanın yükselmesini hazmediğini kabul et konu kapansın...sen bana milleti tek yöne şartlandırıyo dicek son adamsın..

8.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Bim de ekmek varmı diyorsun sercan usta.
    Endekse ters gidiyor.. Simetrik üçgen gördüm günlüklerde kısa vade yukarı kopar diyorum bi poz aldım bakalım vur kaç için

Sayfa 24/1002 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •