Sayfa 24/494 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 3949 madde; 185 - 192 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Kuşlu odalarda Ereğli ve madeni dinliyorum

Yarın şişeleri boşaltıp demire geçesim geldi

Alıntı Originally Posted by ring Yazıyı Oku
    moza80 hc burada ciddi değerlendirmeler yapılıyor, zaman zaman ve ben bunları dikkate alırım. Sizin yazdıklarınızı da değerlendiririm. Benim çekincemin önemli kısmı Endeks ile. Sasa, hektaş ile endeks mi tutulurmuş, ama tutuyorlar işte. Allahtan EREGL bir süpriz yaptı da hisse çeşitlenmesi oldu. Kendimce uzun bir süredir SISE hissesindeyim. Birleşmeden sonra alıp tuttum. Covid zamanı da ekranı kapattım , bitinceye kadar da bakmadım. Ama zirvelerden gelen kar satışları ciddi fırsatlar doğuruyor. Arada bir hesaplarım, yakalayabilsem beklemekten fazla kazanacağımı gördüm. Ama yapabilirsen tabi.
    Hala Endeks ile ilgili ciddi tereddütlerim var, vesselam.
    endeks e dolar bazlı bakınca daha çok gideri var.uv ciler için endişelenecek bir durum yok gibi.ara ara duzeltmeler olur ancak pandemi zamanında ekran kapatıp sabretti iseniz zaten bu düzeltmeler de hava civa gelir.

dolar altın coin faiz getirisi vs bu donem az.ev araba da menkul deil.su ara pek az secenek var.bence ne cıkarsa bahtımıza burada.
    1,88-2 dolar arası realize edilebilir zirve bilmek zor ama o teknikçiler daha i bilir .ben 2 dolarda bi dusunurum

Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    endeks e dolar bazlı bakınca daha çok gideri var.uv ciler için endişelenecek bir durum yok gibi.ara ara duzeltmeler olur ancak pandemi zamanında ekran kapatıp sabretti iseniz zaten bu düzeltmeler de hava civa gelir.

dolar altın coin faiz getirisi vs bu donem az.ev araba da menkul deil.su ara pek az secenek var.bence ne cıkarsa bahtımıza burada.
    1,88-2 dolar arası realize edilebilir zirve bilmek zor ama o teknikçiler daha i bilir .ben 2 dolarda bi dusunurum
    Mergen stili hesapta oraların bir çıt üstü yakın bölgeler ama kulpu yukarimi atar yoksa aşağı çanağa mı çevirir bilmek zor. Diğer dediğin hususlara katılıyorum. Yyd

4. Çok güzel gitti. Baş baş bağırdı. Elimizden kaçırdık güzelim malı. 41 e kadar yolu var. Ocakta 40-41 beklentim vardı. Kaçırdık elimizden))) 250 lot sisecam var elimde 😉

Ama daha muhteşem döneceğim.

5. günaydın arkadaşlar,
    moza80 hc, dolar bazlı endeksin gideceği çok yer olduğuna katılıyorum, ama para girişi var mı acaba diyorum. Dolar bazlı endeksin o seviyelerinde yabancı oranı % 60 üzerindeydi, şimdi % 30 ancak var sanırım. O dönemlerde de ky yatırımcı yükseliyor diye borsaya koşuyordu. Bu dönemde artı olarak yazabileceğim yatırım ve emeklilik fonları var. Tamam enflasyon bizi biraz da borsaya mahkum ediyor, ama yeni para girişi de var mı diye düşünüyorum. Borsaya baktığımda bofa her gün belirli hisseleri alıp götürüyor. Bankalar eskiden ucuzdu ama son spekülasyon hareketleri ile de onlar da artık içinde bulundukları şartlar da göz önüne alınınca çok da ucuz değiller.
    Bakalım zaman ne gösterecek diyelim

6. sanki ereğli ile beraber tavan yaptın be müptezel

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    sanki ereğli ile beraber tavan yaptın be müptezel
    Aldin mı tepesinden? Dün öyle yazmıştın onun için sordum.. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Aldin mı tepesinden? Dün öyle yazmıştın onun için sordum.. ytd
    abi ironi yaptık yaw sende

Sayfa 24/494 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları