Sayfa 24/682 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 185 - 192 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by KemalSoydere Yazıyı Oku
    galibin hissesine 7-8-10-11-12-13 giren varsa ya borsa bilmiyor yada cesaret habi almıştır mepet 13 tlden 1.50 ye avgyo 8 tlden 0.40 kuruşa çakan adan geçmişte yine aavturu 6 t lerden 0.80-1.10 tl çakmış adamın şirketi temettü vermez ama iyi çakar ytd degil asla
    avtur icin 12 yillik grafik 8 den 1.5 cakma goremedim 1.8 civarindan ani tirmanis ve 5 seyirleri var ... Oyle yada boyle bu adamin şuan bir ortalamasi vardir

2. Senin benim gibi galip in hedefi %20 %30 kazanmak degil. %100 %200 %400 kazanmak istiyor ve hep kazaniyorda. Farkli hisselerde Binlerce galip mağduru var.. zamanin dolandiricilari titancilar fadil lar amatör gariban bunlar galip in yaninda. ayni iranli is adami reza zarrab gibi rüşvetle profosyonel kilifina uyduran resmi calisan bir serefsiz galip. Ama gun gelir devran döner zarrab da olduģu gibi

3. Bu adamin sattiği hisselerin neredeyse tamamini global yatirim almiş bir sebebi varmidir.bence bu adam direk virman yapmiş çünkü avgyo da haftalik 700 bin satiş görünüyor.hisse brüt takasta 700 bin lotla taban taban giderdi.ne hikmetse bunuda global almiş.ytd dir

4.  Alıntı Originally Posted by Bayrak_31_16 Yazıyı Oku
    Bu adamin sattiği hisselerin neredeyse tamamini global yatirim almiş bir sebebi varmidir.bence bu adam direk virman yapmiş çünkü avgyo da haftalik 700 bin satiş görünüyor.hisse brüt takasta 700 bin lotla taban taban giderdi.ne hikmetse bunuda global almiş.ytd dir
    Bugunku satısdamı globolda kardes yukarda ayın 16 sında iş bank takasında gözüken 1 milyon satısı global ve ıcbc almıs virman yapmıs saklama takası degişmemiş mesela ayın 17 sinde

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by yasin4806 Yazıyı Oku
    Bugunku satısdamı globolda kardes yukarda ayın 16 sında iş bank takasında gözüken 1 milyon satısı global ve ıcbc almıs virman yapmıs saklama takası degişmemiş mesela ayın 17 sinde

Fazla bildiklerimizi yazdıgımız zaman belli olmuyor galipe terse yatırıyor sonra üç beş bit çüçüğü cıkıyor sole bole diyor takaslarda cok sey yakaladım yukarda paylastım zaten beyin yormak gerek toplam takaslara ulasamdım bide bugun kü sözde sattıgı lotlarıda virman yaptıysa ...

6. Arkadaşlar avgyo da adam 700 bin satmiş bunu global karşilamiş ama ne hikmetse hisse 4.30 lardan 5.30 lara kadar gelmiş.adam birşeyler çeviriyor yakinda kokusu çikar.

7.  Alıntı Originally Posted by yasin4806 Yazıyı Oku
    Fazla bildiklerimizi yazdıgımız zaman belli olmuyor galipe terse yatırıyor sonra üç beş bit çüçüğü cıkıyor sole bole diyor takaslarda cok sey yakaladım yukarda baylastım zaten beyin yormak gerek toplam takaslara ulasamdım bide bugun kü sözde sattıgı lotlarıda virman yaptıysa ...

Kardeşim t+2 takaslari beklemek lazim o zaman anlariz

8. arkadaş sormuş. kap haberi pay alım satım bitti mi. Pazartesi taban serisi devam mı eder sizce

Sayfa 24/682 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •