Sayfa 24/1005 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop LXI

1. spot portfoyü hedge amaçlı + kısa vade dalga cephesi kararsızlığım nedeniyle.. vadeli tarafta ağırlıklı bearish oldum ... kısmet .. ytd... herkese bol şans ..

sn Tokatlı tşk .. grafik odaklıyım biraz tüpte .. 150 üstü kaldıkça pozitif olasılık ağır basıyor bende ytd .. benim için endeks ve tüp pair tradede seçenek olabilir .. kısmet. ytd
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    spot portfoyü hedge amaçlı + kısa vade dalga cephesi kararsızlığım nedeniyle.. vadeli tarafta ağırlıklı bearish oldum ... kısmet .. ytd... herkese bol şans ..

sn Tokatlı tşk .. grafik odaklıyım biraz tüpte .. 150 üstü kaldıkça pozitif olasılık ağır basıyor bende ytd .. benim için endeks ve tüp pair tradede seçenek olabilir .. kısmet. ytd

işlemi yapacağını varsayarak.

F_TUPRS al 7x
    F_XU030 Sat 1x

olarak mı yapıyorsun ?

bol şanslar.
    Bear_Bull
    @BearBull26

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    işlemi yapacağını varsayarak.

F_TUPRS al 7x
    F_XU030 Sat 1x

olarak mı yapıyorsun ?

bol şanslar.
    tşk Bear üstad.. en dengeli o şekilde olir sanirım ... bir miktar yaptım bakalım... tup spot taraftada var taşıdığım..bol şans kazanç
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4. genel bir soru soracagım teknik manada RSİ günlük haftalk ve aylıkta 90 civarı ise o hisse icin yükselis tamamen bitmiş midir ?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    genel bir soru soracagım teknik manada RSİ günlük haftalk ve aylıkta 90 civarı ise o hisse icin yükselis tamamen bitmiş midir ?
    periyot ne ? Rsi

alper horoz sektörüne girelim mi.

EREGL günlük grafik üzerinde bakarsak, RSI, 0 dan 70-80 e vurmuş geri çekilmiş,

Morgan Stanley Ekonomisti Hande Küçük Kasım ayı enflasyon verileri sonrasında hazırladığı notta Aralık ayı için 200 baz puanlık faiz indirim beklentisini koruduklarını, bununla birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 150 baz puanlık bir indirime de gidebileceğini belirtti.

Sayfa 24/1005 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •