birde TL bazlı günlük graf paylaşayım aşağı gelirken kanal kırılımı ile katlama yaptık ara destek bölgesinden tepki geldi mecburi tahvillerden dolayı VF devreye girdi daha sert satış olamaması için.Bugun kanalın içine girdi yarın bu bölge takip edilecek kanalın içinde duramazsa bir tur daha satış beklerim.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ha ha ha citak.....yaman adamsin len deyyyuzzz.....kac yasindasin sen....
diyorsun ki.....
YATSIN YANIMA.....
sarilmasin.....
donsun uyusun....
BIR GECE KALSIN BENIMLE.....
40 yilim onun ossun.....
gaciyi kandirip....TECAVUZ EDECEKSIN DUUURZUUUU......
lem viski cekirem....paralari sayiram....
serefinize usaglar.....
ben bele oldum mu....laz....kizgin sac ustunde hoppuluyan leblebiye donusur....ha ha ha....
yarin zabah....seansa kadar yokum....
birazda mühendislik
FSPX
MAVİ KUTU içindeki işlemlerde, mal alanların mühendislik çalışmasını izliyoruz, YEŞİL ÇİZGİ ile
ben bu mavi kutuya, KIRMIZI KUTU'da eklerim... çünkü orası beklenti ile (TRAMPIS ) zorlanıp alınan yerdi.
mavi ve kırmızı kutudaki alıcıların beklediği olmadı... trampıs fil gibi daldı heryere, o yüzden bu mallara kar edemiyorlar
şimdi yeni beklentileri var... ne o
TRAMPIS'ın sivil darbe ile FED'e el koyması...
FED'e el konulup, fayizleri indirme süreci tekrar masaya alınırsa... kazanacaklar
Son düzenleme : çıtak; 25-03-2025 saat: 20:16.
bize amarika anlatma, işlem yapmıyoruz... bist anlat derseniz
BİST'te mühendislik olmaz...
bistçi, fakültenin 1. sınıfında teknik resim dersini 1 dönem okumuştur...
ondan sonra ''bu ne la ? bundan paramı kazanılır '' deyip... iktisat fakültesine geçmiştir.![]()
Hoş geldin Kuzu. Seninle neredeyse 25 yıl öncesine giden bir muhabbetimiz var, yorumlarını okumak ayrı bir zevk. Öpüyorum yanaklarından. TH 😊
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri